کنایه موگرینی به ساز ناکوک ترامپ در باره برجام

دوشنبه 13 آذر 1396
19:11
کنایه موگرینی به ساز ناکوک ترامپ در باره برجام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی یورونیوز که روز دوشنبه منتشر شد، با کنایه به ساز ناکوک ترامپ، توافق هسته ای وین (برجام) را متعلق به جامعه جهانی خواند.

العالم ـ اروپا

به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در این مصاحبه همچنین در باره مسائلی چون توافق هسته ای با ایران، رابطه دولت آمریکا با اتحادیه اروپا و بحران کره شمالی سخن گفت و با تاکید دوباره بر این که توافق هسته ای با ایران تنها مربوط به یک کشور نیست و به جامعه جهانی تعلق دارد، آن را توافقی کارآمد خواند.
موگرینی افزود: 'این توافق 9 بار توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تائید شده و ایران تاکنون به تمام تعهدات خود پایبند بوده است و بنابراین این توافق ادامه خواهد داشت.'
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به سوالی درباره رابطه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با اتحادیه اروپا، با اشاره به کنایه هنری کیسینجر وزیر امور خارجه وقت آمریکا در دوره ریاست جمهوری ریچارد نیکسون، گفت: «گاهی اوقات به یاد کنایه کیسینجر می افتم که زمانی به دنبال شماره تماس با اروپا می‌گشت.»
به گزارش  ایرنا، موگرینی درباره سیاست اتحادیه اروپا در قبال کره شمالی نیز گفت که این نهاد در این خصوص در همه مراحل با واشنگتن، سئول، توکیو، پکن و مسکو کاملا هماهنگ است و سازمان ملل متحد را تنها سازمانی دانست که قادر است مسیرهای گفتگو با کره شمالی را باز کند.
وی افزود: «این تلاش مشترک باید شامل در نظر گرفتن قابلیت پکن در گشودن راه های دیپلماتیک با پیونگ‌یانگ باشد.»

0% ...

آخرین اخبار

تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است