پلیس آلمان به دنبال عوامل شورش‌های حاشیه نشست گروه 20

سه شنبه 14 آذر 1396
10:41
پلیس آلمان به دنبال عوامل شورش‌های حاشیه نشست گروه 20 بنابر حکم دادستانی هامبورگ، بازرسی شماری از خانه‌های افرادی که در ناآرامی‌های حواشی نشست گروه 20 نقش داشتند، در دستور کار قرار گرفته است.

العالم - اروپا

بر طبق اعلام دادستانی هامبورگ در بسیاری از ایالات آلمان، بازرسی محل زندگی افرادی که دارای گرایش‌های چپ گرایانه افراطی هستند امروز صبح در دستور کار قرار گرفت. این خشونت‌ها در ارتباط با درگیری‌های نشست گروه 20 در سال جاری ارتباط داشته باشد.

بنابر گزارش روزنامه آلمانی «ولت»،  این اقدامات امروز صبح در 7 ایالت آلمان پیگیری شد. 20 خانه در شماری از ایالات از جمله نیدرزاکسن، نورد راین‌وست‌فالن، بادن‌وورتمبرگ و چند ایالت دیگر مورد بازرسی قرار گرفتند. همچنین تلفن‌های همراه، رایانه و دیگر ابزارها مصادره شدند. خبری از اینکه کسی دستگیر شده باشد، منتشر نشده است.

دادستانی هامبورگ اقدام علیه 21 زن و مرد را پیگیری می‌کند که متهم هستند که در ناآرامی‌های جولای گذشته در هامبورگ نقش داشتند. شهرهای مهمی که مورد بازرسی قرار گرفتند، هامبورگ، کلن، بن، زیگبورگ، گوتینگن و اشتوتگارت بودند.

در جریان ناآرامی‌های ماه جولای در حاشیه نشست گروه 20، شمار زیادی زخمی شدند که در میان آنها هم پلیس و هم معترضان به چشم می‌خورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد