دبیرکل جنبش آزادگان :

برنامه های اصلاحی آل خلیفه نمایشی است

پنج‌شنبه 7 ارديبهشت 1391
16:53
برنامه های اصلاحی آل خلیفه نمایشی است دبير كل جنبش آزادگان بحرين با نيرنگ خواندن اقدام آل خليفه براي ايجاد اصلاحات در قانون اساسي و تغيير برخي وزرا تاکيد کرد که ملت ، خواستار سرنگوني رژيم است و فريب اين بازي ها را نمي خورد.

"سعيد الشهابي" روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري العالم گفت: اعلام تغيير وزرا و اصلاح قانون اساسي نمایش تلخ رژیم است تا وانمود کند به خواسته های مردم  پاسخ مي دهد ؛ اما این رژیم از یک طرف ادعای اجرای اصلاحات را دارد و از طرف دیگر افرادی را به خدمت می گیرد که به شدت منفور مردم هستند.

وي افزود: ملت معتقد به ضرورت تغییر نظام حاکم بر بحرین و سرنگونی آن است ؛ لذا بدون توجه به برنامه های نمایشی آنان ، رژیم را غير قابل اصلاح و فاسد می داند.

وی گفت: رژیم دیکتاتوری و منبع فساد قادر به هیچگونه اصلاحاتی  نیست و قانون اساسی آن نیز فاقد کارایی و هرگونه تغییر آن نیز مردود است.

الشهابي درباره اعلام اين مطلب از سوي حاکمان کشور كه هدف از اصلاح قانون اساسي، دادن نقشي مهمتر به پارلمان و شفاف سازی  رابطه بين قوای مقننه و مجریه  است، خاطرنشان کرد : ملت بحرين منتظر بخشش خاندان آل خليفه نيست بلكه خواستار حقوق مشروع خود  است.

وی با تاکید براینکه انقلابیون مرگ را از ادامه شرایط کنونی بهترمی دانند ، افزود :مردم خواستار اصلاح يك یا چند ماده از  قانون اساسي نيستند؛ زیرا این قانون  از اساس فاسد و در سال 2002 به زور تحميل شده است.

 Fz-26-15:10


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد


مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد