سعد الحریری رسماً استعفایش را پس گرفت

سه شنبه 14 آذر 1396
17:15
سعد الحریری رسماً استعفایش را پس گرفت نخست‌وزیر لبنان تصمیم خود برای انصراف از استعفا را رسماً اعلام و بر سیاست بیطرفی این کشور تأکید کرد.

العالم - لبنان 

«سعد الحریری» نخست وزیر لبنان امروز (سه‌شنبه) پس از پایان جلسه امروز هیأت دولت، رسماً اعلام کرد درخواست خود برای استعفا را پس گرفته است.

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، الحریری گفت دولت لبنان ملزم به بیطرفی در هر یک از درگیری ها و نزاع‌های منطقه‌ای و امور داخلی کشورهای عربی است. هیأت دولت از او به خاطر این تصمیم تشکر کرد.

نخست‌وزیر لبنان ادامه داد دولت ملزم به سخنان  میشل عون رئیس‌جمهور این کشور در مراسم ادای سوگند است؛ سخنانی که در آن تأکید شد لبنان در آتش شعله‌ور در منطقه «بیطرف» است.

الحریری تأکید کرد لبنان معتقد به سیاست خارجی مستقل است . 

سعد الحریری سی و یک روز پیش یعنی در سیزدهم آبانماه (ماه گذشته) در عربستان استعفا داد و پس از سفر به فرانسه و توقفی در قبرس، یکم آذرماه به لبنان بازگشت.

مقامات و احزاب لبنانی تلاش داشتند سعد الحریری را در منصب خود حفظ کنند و «میشل عون» رئیس‌جمهور در این راستا مشورت‌های بسیاری انجام داد و قول جلب همراهی حزب‌الله در این موضوع را داده بود.

منبع : فارس 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم