مسیحیان معترض در بیت‌لحم تصاویر ترامپ را به آتش کشیدند

چهارشنبه 15 آذر 1396
11:03
مسیحیان معترض در بیت‌لحم تصاویر ترامپ را به آتش کشیدند مسیحیان فلسطین در بیت لحم، محل تولد حضرت مسیح (ع)، تصاویر رئیس‌جمهوری آمریکا را در اعتراض به قصد وی برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به آتش کشیدند.

العالم- فلسطین اشغالی

به نوشته دیلی میل،‌ گروهی از فلسطینیان مسیحی در شهر مقدس بیت‌لحم در کرانه باختری پلاکاردهایی با تصاویر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را به آتش کشیدند. روی یکی از پلاکاردها که تصویر ترامپ را هم داشت، نوشته شده بود: "سفارتتان را ببرید کشور خودتان، مال خودتان". روی یک تصویر ضد ترامپ دیگر نوشته شده بود: "قدس، قلب فلسطین، قابل مذاکره نیست".

به رغم مخالفت اعراب، مسلمانان و اروپایی‌ها، ترامپ از طرح‌هایی برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی خبر داده است؛ اقدامی که چندین دهه سیاست آمریکا را معکوس کرده و خطر اعتراضات خشونت‌بار را بیشتر می‌کند.  

ترامپ همچنین در تماس‌های تلفنی با رهبران تشکیلات خودگردان فلسطین و اردن از تصمیم خود برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس خبر داده است. با این حال هنوز مشخص نیست که این اقدام چه زمانی انجام خواهد شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز