لاوروف:

روسیه مخالف تحریم ایران است

شنبه 9 ارديبهشت 1391
04:41
روسیه مخالف تحریم ایران است وزير امور خارجه روسيه تاکيد کرد که کشورش مخالف اعمال هرگونه تحريم جديدي عليه ايران به علت برنامه هسته اي اين کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، سرگئی لاوروف شب گذشته در سخنانی تلویزیونی تصریح کرد: اعمال تحریم های جدید اتحادیه اروپا در زمینه خرید نفت ایران به خود این اتحادیه زیان خواهد رساند.

وی از این موضع اتحادیه اروپا انتقاد کرد و آن را خارج از حیطه شورای امنیت دانست و گفت که اروپایی ها زیانهای سنگینی را درپی این تصمیم متحمل خواهند شد.

لاوروف گفت: برخی از پالایشگاههای اروپا براساس نوع نفت خام ایران طراحی شده است و اصلاح آن نیازمند سرمایه زیادی خواهد بود که اتحادیه اروپا درحال حاضر قادر به تامین این سرمایه نیست.



0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است