اعتراضات به تصمیم ترامپ از غزه و رام الله تا لبنان و ترکیه

پنج‌شنبه 16 آذر 1396
10:14
اعتراضات به تصمیم ترامپ از غزه و رام الله تا لبنان و ترکیه اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر برسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، علاوه بر واکنش منفی سران جهانی، اعتراضات مردم را در غزه، رام الله، لبنان و ترکیه برانگیخت.

العالم ـ فلسطین اشغالی 

در پی اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر برسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل، روز چهارشنبه فلسطینی ها به خیابانهای رام الله و غزه آمدند و با آتش زدن پرچم آمریکا شعارهایی در مخالفت با تصمیم ترامپ سر دادند.

همچنین چهارشنبه شب در لبنان و ترکیه نیز گروه هایی از مردم به خیابان های آمدند و علیه تصمیم ترامپ شعار دادند.

در غزه گروهی از جوانان خشمگین فلسطینی با آتش زدن تایرخودرو، چندین خیابان را بستند و علیه ترامپ شعار دادند.

در لبنان صدها پناهنده فلسطینی در اردوگاه برج البراجنه بیروت تظاهرات کردند. در این تظاهرات گروهی علیه تصمیم رئیس جمهوری آمریکا شعار می دادند و گروهی خواستار مقاومت مسلحانه علیه اسرائیل بودند.

در ترکیه صدها نفر معترض در روبروی سفارت آمریکا در آنکارا و همچنین کنسولگری آمریکا در استانبول تجمع کردند و با تصمیم آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس بعنوان پایتخت اسرائیل ابراز مخالفت کردند.

برخی معترضان در استانبول کاغذهایی که پرچم اسرائیل روی آن نقش بسته بود را به آتش کشیدند و بر روی دیوارهای کنسولگری آمریکا شعار «فلسطین آزاد» را نوشتند.

آمریکا بعد از دهه‌ها تلاش برای نشان دادن بی طرفی‌اش در اختلافات میان اسرائیل و فلسطینی‌ها، با تصمیمی یک طرفه و بدون اجماع جهانی بیت المقدس را پایتخت اسرائیل اعلام کرد.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی روز چهارشنبه در بیانیه ای که از تلویزیون پخش شد گفت که دونالد ترامپ اعتبارش را به عنوان یک میانجی از دست داده است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز