پس از یک هفته قطع تماس با عبدالهادی الخواجه؛

بحرین در آستانه یک انفجار بزرگ

يکشنبه 10 ارديبهشت 1391
07:00
بحرین در آستانه یک انفجار بزرگ با گذشت يک هفته از بي اطلاعي خانواده "عبدالهادي الخواجه" از وضعيت اين فعال بحريني که بيش از دو ماه دست به اعتصاب غذا زده است، يک روزنامه انگليسي درباره انفجار اوضاع بحرين در صورت مرگ الخواجه هشدار داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه ایندیپندنت به نقل از سخنگوی هیأت وکلای الخواجه تأکید کرد که هیچ کس از دوشنبه گذشته نتوانسته است با این فعال بحرینی ملاقات کند.

این روزنامه انگلیسی نوشت: نگرانی ها در بحرین درخصوص وضعیت سلامتی عبدالهادی الخواجه که از 78 روز قبل دست به اعتصاب غذا زده بیشتر شده است، و اظهارات خانواده اش بیانگر آن است که آنها از دوشنبه قبل نتوانسته اند با وی ملاقات کنند.

ایندیپندنت می افزاید: مرگ الخواجه موجب انفجار اوضاع بحرین می شود، به ویژه آنکه اوضاع این کشور پس از مرگ عباس حبیب از هفته گذشته، بحرانی است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد