خبر فوری:

ترامپ: اگر ازخط قرمزعبور می کردیم ایران و روسیه وارد سوریه نمی شدند

شنبه 18 آذر 1396
11:02
ترامپ: اگر ازخط قرمزعبور می کردیم ایران و روسیه وارد سوریه نمی شدند رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش و در جریان سخنرانی برای هواداران خود گفت: اگر از خط قرمز عبور می کردیم، ایران و روسیه وارد سوریه نمی شدند.

العالم ـ آمریکا

دونالد ترامپ در همایشی که در شهر ساحلی پِنساکولا ایالت فلوریدا برگزار شد ، با اشاره به مشکلاتی که دولت وی از دولت پیشین دمکرات تحویل گرفته است، گفت: سالها بود که آمریکا از خود ضعف نشان می داد و از خطوط قرمز عبور نمی کرد. اگر از خط قرمز عبور می کردیم روسیه و ایران وارد سوریه نمی شدند.
به گزارش ایرنا، ترامپ در بخشی از سخنانش افزود: او (باراک اوباما) گفت که هرگز از خطوط قرمز عبور نمی کند. آنها (روسیه و ایران) از خط قرمز عبور کردند و او کاری نکرد و در نتیجه روسیه و ایران وارد (سوریه) شدند. 
رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا در ادامه مدعی شد: آنها (سوریه)از سلاح شیمیایی استفاده کردند. ما اعلام کردیم که شما (سوریه) نمی توانید چنین کاری کنید و کشتی های ارتش که 1200کیلومتر دورتر بودند 59 موشک شلیک کردند که تمامی آنها به هدف اصابت کردند. ما دیگر بابت اقدام های آمریکا عذرخواهی نمی کنیم و بالاخره شروع به دفاع از شهرت ایالات متحده کرده ایم.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد