پیام بن سلمان به داماد ترامپ مبنی بر حمایت از تصمیم درباره قدس

يکشنبه 19 آذر 1396
00:46
پیام بن سلمان به داماد ترامپ مبنی بر حمایت از تصمیم درباره قدس یک کانال تلویزیونی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ولی‌عهدعربستان به داماد رئیس جمهور آمریکا پیام داد که از تعیین قدس به عنوان پایتخت اسرائیل حمایت خواهد کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که ولی‌عهد عربستان پیام داده که از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مورد قدس پشتیبانی خواهد کرد.

کانال خبری «نورس» به نقل از شبکه 10 تلویزیون اسرائیل گزارش داد که «محمد بن سلمان» به «جارد کوشنر» داماد رئیس‌جمهور آمریکا اطلاع داده که عربستان از تصمیم ترامپ در معرفی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل حمایت خواهد کرد.

بر این اساس، بن‌سلمان اما شرطی را مطرح کرده که باید برای یک یا دو هفته تظاهراتی در محکومیت آن برگزار شود، در عین حال عربستان تبعات افکار عمومی جهان اسلام را کنترل خواهد کرد و تضمین می‌دهد که آرامش را برای دولت آمریکا تأمین کند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعات پایانی روز چهارشنبه ضمن به رسمیت شناختن قدس به پایتختی اسرائیل، دستور انتقال سفارتخانه آمریکا از تل‌آویو به قدس را امضا کرد.

عربستان نیز در واکنش به این اقدام ترامپ، فقط به محکوم کردن آن بسنده کرد.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» روز پنجشنبه ضمن دعوت به تظاهرات در سراسر فلسطین اشغالی، جمعه را آغاز انتفاضه چهارم و روز خشم اعلام کرد./منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد


تحرک بی‌وقفه دیپلماسی ایران در حاشیه نشست شانگهای


بیانیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


رویان هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب‌العلاج را کاهش می‌دهد


پزشکیان بیشکک را به مقصد تهران ترک کرد


پزشکیان: اعضای شانگهای تجاوز به ایران را غیرقابل‌قبول می‌دانند