وزیر بهداشت در نشست مشترک فراکسیون ولایی مجلس:

مجلس درباره اعتبارات طرح تحول سلامت و پایداری منابع آن تصمیم مناسبی اتخاذ کنند

يکشنبه 19 آذر 1396
14:56
مجلس درباره اعتبارات طرح تحول سلامت و پایداری منابع آن تصمیم مناسبی اتخاذ کنند وزیر بهداشت با بیان اینکه موضوع سلامت از جمله موضوعاتی است که مجلس را درگیر می‌کند، تصریح کرد: مشکلات طرح تحول، نبود منابع پایدار است یعنی از سویی مطرح کردیم که خدمات ارائه می‌کنیم و از سویی تامین منابع آن را به هدفمندی گره زدیم و این اقدام درستی نبود.

العالم _ ایران / علمی

نشست فراکسیون ولایی مجلس امروز یک شنبه (19 آذرماه) با حضور وزیر بهداشت با محوریت بررسی طرح تحول سلامت برگزار شد.

سید حسن هاشمی در این نشست با بیان اینکه طی سال های اخیر در حوزه بهداشت و درمان کشور اقدامات مناسبی انجام شد، گفت: چندین میلیون متر مربع مراکز درمانی بازسازی و ظرفیت آموزشی 30 درصد افزایش یافت و پرداخت های مردم در هزینه های درمان کاهش چشمگیری پیدا کرد اما علی رغم تمامی کمک های دولت و مجلس هنوز شرایط حوزه سلامت مناسب نیست. 

وی ادامه داد: البته برخی مسئولان تنها وضعیت کلان شهرها را می بینند این در حالی است که در روستاها و مناطق مرزی مشکلات زیاد است و به نظر میرسد قرار نیست این مشکلات پایان یابد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه موضوع سلامت از جمله موضوعاتی است که مجلس را درگیر می کند، تصریح کرد: مشکلات طرح تحول، نبود منابع پایدار است یعنی از سویی مطرح کردیم که خدمات ارائه می کنیم و از سویی تامین منابع آن را به هدفمندی گره زدیم و این اقدام درستی نبود.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همانطوری که همه کارشناسان و جناح های سیاسی مختلف و دولت های قبلی و فعلی تأکید داشتند در هدفمندی یارانه ها کسانی که درآمد بالایی دارند می بایست از لیست یارانه بگیران حذف می شدند و این صرفه جویی در پرداخت ها به نفع اقشار بی بضاعت صورت گیرد این تعداد براساس برآوردها متفاوت است مثلاً از رقم 20 میلیون نفر گفته می شود تا رقم های پایین تر و حتی بالاتر، که البته دقیق نیست.

وزیر بهداشت در پایان از نمایندگان مجلس خواست در مورد اعتبارات طرح تحول سلامت و پایداری منابع آن تصمیم مناسبی را اتخاذ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند