اعتیاد عجیب ترامپ

يکشنبه 19 آذر 1396
23:25
اعتیاد عجیب ترامپ بر اساس گزارشی که به تازگی منتشر شده، ترامپ روزانه دست‌کم چهار ساعت و حتی تا هشت ساعت تلویزیون تماشا می‌کند!

العالم - آمریکا 

افراد نزدیک به دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا به نیویورک تایمز گفتند، او هر روز حداقل چهار ساعت را مقابل تلویزیون می‌گذراند، و حتی گاهی اوقات هشت ساعت مشغول تماشای تلویزیون است.

نیویورک تایمز گزارش کرد، به گفته دوستان ترامپ، او روز خود را از حدود ساعت 5:30 صبح و با تماشای شبکه CNN شروع می‌کند سپس برنامه «Fox & Friends» شبکه فاکس نیوز را ‌می‌بیند. گاهی هم برنامه «Morning Joe» از شبکه «MSNBC» را تماشا می‌کند.

«Fox & Friends» و برنامه‌های فاکس نیوز در ساعاتی که بیشترین بیننده را دارد، برنامه‌های تلویزیونی مورد علاقه رییس جمهور آمریکا هستند.

نیویورک تایمز همچنین گزارش کرده تنها کسانی که اجازه دست زدن به کنترل تلویزیون کاخ سفید را دارند، دونالد ترامپ و کارمندان پشتیبانی فنی کاخ سفید هستند.

ترامپ ماه گذشته، طی سفر خود به آسیا به خبرنگاران گفت که زیاد تلویزیون تماشا نمی‌کند زیرا درگیر خواندن اسناد و کارهای اداری است.

رییس جمهور آمریکا گفته بود: باور کنید یا نه، حتی زمانی که در واشنگتن یا نیویورک هستم زیاد تلویزیون تماشا نمی‌کنم.

کسانی که من را نمی‌شناسند، دوست دارند با منابع غیرواقعی بگویند من زیاد تلویزیون نگاه می‌کنم. اما من فرصتی برای این کار ندارم. نخست به خاطر اسناد. من خیلی اسناد را مطالعه می‌کنم.

ترامپ پیش از این تاکید کرده بود که «زمان بسیار اندکی برای تماشای تلویزیون دارد» با این حال او اغلب بلافاصله پس از پخش برنامه‌های فاکس نیوز و CNN، توییت‌هایی درباره آن‌ها می‌نویسد.

همچنین بر اساس گزارش مجله تایم، ترامپ یک تلویزیون 60 اینچی در اتاق ناهارخوری خصوصی خود در کاخ سفید دارد.

منبع: ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

زینب سلیمانی: ادعای وزارت خارجه آمریکا دروغ است


هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای وخیم حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران


محمود قماطی: مقاومت لبنان برای نبردی طولانی آماده است


عراقچی: ایران با تمام توان از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کند


حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از عشایر برای شلیک و اصابت به بالگردهای آمریکایی


روسیه: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر لکه ننگ پاک‌نشدنی در کارنامه متجاوزان به ایران است


اصابت موشک ایران به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی - فیلم


حمله پهپادی ارتش به مواضع رژیم‌صهیونیستی در فرودگاه بن گوریون


اعتراف نیویورک‌تایمز: توان موشکی ایران همچنان پرقدرت است