پکن میزبان گردهمایی صلح خاورمیانه برای حل مساله فلسطین

دوشنبه 20 آذر 1396
07:53
پکن میزبان گردهمایی صلح خاورمیانه برای حل مساله فلسطین چین برای کمک به کاهش تنش ها در خاورمیانه و پیشبرد صلح در این منطقه، گردهمایی "صلح خاورمیانه" را با حضور طرف های ذی ربط در پایان سال جاری میلادی برگزار می کند.

العالم ـ آسیا

به گزارش تارنمای یی سی چین، این کشور بر این باور است که حقوق مردم فلسطین باید اعاده شده و کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس ایجاد شود.
'وانگ یی' وزیر خارجه چین با اشاره به برگزاری این گردهمایی در روزهای آینده، تصریح کرد: آینده منطقه خاورمیانه باید بر اساس گفت و گو و مطابق با قطعنامه های سازمان ملل تعیین شود.
وی افزود: اگر قرار باشد درباره قدس و مساله خاورمیانه تصمیمی گرفته شود، لازم است این کار بر اساس گفت و گو صورت گیرد و مقررات موجود جهانی مورد توجه باشد.
او با اشاره به فزاینده بودن تنش ها در خاورمیانه به دنبال تصمیم اخیر 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا خواستار خویشتنداری همه جوانب ذی ربط شد تا بحران بیش از این گسترش نیابد و بتوان بر چالش های موجود فایق آمد.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری شینهوا و دیگر رسانه های گروهی چین پس از تصمیم ترامپ برای شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی این اقدام را عامل تشدید تنش ها دانسته و نوشته اند که این اقدام رئیس جمهوری آمریکا، فرایند صلح خاورمیانه را به خطر می اندازد.
تارنمای یی سی چین زمان برگزاری همایش مزبور را هفته آخر ماه جاری میلادی عنوان کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد