بازی جدید دستگاه قضایی آل خلیفه

سه شنبه 12 ارديبهشت 1391
16:49
بازی جدید دستگاه قضایی آل خلیفه عضو انجمن حقوق بشر بحرين، ابطال حكم دادگاه نظامي در حق 21 فعال بحريني در دادگاه تجديد نظر را تلاشي براي فريب افكار عمومي دانست.

"ابراهيم المدهون " روز سه شنبه در گفت و گو با شبكه العالم، احكام صادره از دادگاه نظامي در حق 21 فعال بحريني را ظالمانه توصيف و تاكيد كرد و گفت: گزارش كميته حقيقت ياب به رياست شريف بسيوني اين احكام را مردود اعلام كرده و لغو يا تخفيف آن ها را خواستار شده بود.

دادگاه تجديد نظر بحرين دوشنبه شب پرونده 21 فعال بحريني مخالف نظام و احكام صادره در حق اين متهمان را كه در حد حبس ابد تا 15 سال زندان بود، مردود اعلام كرد.

المدهون گفت: ما به اين دادگاه ها اميد نبسته ايم زيرا دادگاه هاي بحرين سياست زده و تابع بي چون و چراي آل خلیفه هستند.

وي نقض احكام دادگاه هاي نظامي در دادگاه تجديد نظر را تلاشي براي فريب افكار عمومي و دور زدن رسانه هاي داخلي و خارجي دانست وتأکید کرد: هدف از برگزاری این دادگاه آن است که اين گونه وانمود شود، دستگاه قضايي بحرين پاك و سالم است، اين در حالي است كه اگر چنين باشد، " نقض حكم دادگاه بدوي، مستلزم آزادي فوري متهم " است.

عضو انجمن حقوق بشر بحرين در ادامه با بيان اينكه احكام ظالمانه صادره در حق 21 فعال بحريني در چارچوب " راه حل امنيتي رژيم " در برخورد با مردم صورت گرفته است، گفت: وزير دادگستري بحرين شخصا در بسياري از موارد مستند در نقض حقوق بشر در این کشور دست داشته است.

ابراهيم المدهون در ادامه تاكيد كرد كه اكثر احكام قضايي در حق اين 21 متهم، بدون اجازه ديدار متهمان با وكلاي مدافعشان صادر گرديده است.

عضو انجمن حقوق بشر بحرين تاكيد كرد: بر اساس اعلام اتحاديه كارگران بحرين، 455 تن از كارگران اخراجي، هنوز به كار خود بازگردانده نشده اند و بسياري از كساني كه به كارهاي خود بازگردانده شده اند، حقوق قطع شده در مدت اخراجشان را هنوز دريافت نكرده اند.

المدهون خاطرنشان کرد: ملت بحرين خواهان دولتي منتخب و دستگاه قضايي مستقل و سالم است كه سياست زده نباشد و اين اساس مفاد منشور منامه را تشكيل مي دهد كه طرف هاي مخالف نظام در بحرين بر سر آن به اجماع رسيده اند.

 

01/05 - 14:39




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی