به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، گزارشگر کانال دو تلویزیون رژیم اسرائیل اظهار داشت: "رئیس سابق شاباک از سیاستهای بنیامین نتانیاهو و ایهود باراک در خصوص اقدام نظامی علیه ایران به شدت انتقاد کرد".
در همین حال تلویزیون رژیم اسرائیل، بخشی از اظهارات رییس سابق شاباک علیه نخست وزیر و وزیر جنگ این رژیم پخش کرد.
"یووال دیسکین" گفت: "من اعتمادم را به نتانیاهو و باراک از دست داده ام .. از نظر من این دو شایستگی فرماندهی اسرائیل را ندارند. آنان عواقب وخیم حمله به ایران را در نظر نمی گیرند".
دیسکین افزود: "من نمی گویم درخواست آنان برای حمله به ایران نادرست است، اما به نظر من نتانیاهو و باراک افراد مناسبی برای فرماندهی عملیات خطیر نظامی علیه ایران نیستند".
گزارشگر اسرائیلی در ادامه خاطرنشان کرد: "از نظر دیسکین اقدام نظامی علیه ایران، روند برنامه هسته ای ایران را از برنامه صلح آمیز به برنامه تسلیحاتی تغییر می دهد، و انگیزه ایران را برای دستیابی به سلاح اتمی بیشتر می کند".
وی افزود: "دیسکین مسؤولان اسرائیلی را به گمراه کردن مردم متهم کرد".
کانال ده تلویزیون رژیم اسرائیل هم اظهارات رئیس سابق شاباک را مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
"امانوئل روزن" تحلیلگر سیاسی کانال ده تلویزیون رژیم اسرائیل در این خصوص اظهار داشت: "دیسکن سیاستهای نتانیاهو و باراک را در خصوص تعامل با ایران به رگبار انتقاد بست".
وی گفت: "جبهه مخالفان حمله به ایران، شامل شیمون پرز رئیس اسرائیل و شماری از وزرا و اعضای شورای وزرای اسرائیل از جمله بوبی یعلون و دان مریدور و بیگن و ایلی یاشای و سیلوان شالوم و همچنین شماری از مقامات امنیتی اسرائیل از جمله یوفال دیسکین و مئیر داگان، گابی اشکنازی رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل و بنی گانتس رئیس کنونی ستاد مشترک ارتش می باشد".
روزن خاطرنشان کرد: "تامر باردو رییس کنونی موساد نیز از جمله مخالفان اقدام نظامی علیه ایران است .. این جبهه همواره نتانیاهو و باراک را برای حذف گزینه نظامی علیه ایران، تحت فشار قرار می دهد".
"الون بن دیوید" تحلیلگر مسائل نظامی کانال ده تلویزیون رژیم اسرائیل نیز در این خصوص اظهار داشت: "دیسکین در انتقاد از سیاستهای نتانیاهو و باراک به دنبال دستاوردهای سیاسی نیست .. وی در حال حاضر عضو هیچ جناح سیاسی نیست".
بن دوید افزود: "مسؤولان اسرائیل زمان عملیات نظامی علیه ایران را مشخص نکرده اند، اما دیسکین احتمال می دهد این عملیات خطرناک در تابستان آینده انجام پذیرد".
بن دیوید خاطرنشان کرد: "در اوخر ماه مه دور جدیدی از گفتگوها میان ایران و 1+5 آغاز می شود.احتمال می رود کشورهای غربی راهکارهای مطرح ایران را در حل و فصل مسأله هسته ای نپذیرند. سؤالی که در اینجا مطرح می شود عکس العمل آمریکا به راهکارهای ایران در مذاکرات یاد شده است".
وی ادامه داد: "در صورت بی نتیجه بودن این مذاکرات زمینه های لازم برای حمله به ایران فراهم می شود".
"الیاس مطران" نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت وگو با برنامه این هفته "العین الاسرائیلیه"(از نگاه رسانه های اسرائیل) شبکه خبری العالم تصریح کرد: "اظهارات رئیس کابینه رژیم اسرائیل و وزیر جنگ این رژیم، درباره اقدام نظامی علیه ایران، صرفا جنگ روانی و تبلیغاتی است".
وی خاطرنشان کرد: "اقتدار جمهوری اسلامی ایران دست صهیونیستها را از تجاوز به اراضی این کشور کوتاه کرده است. ایجاد سایتهای هسته ای در نقاط مختلف این کشور و حمایت آنها، توسط سامانه موشکی پیشرفته، و انتقال مراکز حساس هسته ای به تأسیسات زیر زمینی، این مراکز را از حملات دشمن مصون کرده است".
مطران گفت: "صهیونیستها به درستی می دانند در صورت حمله به تأسیسات هسته ای ایران، همه مواضع و تأسیسات زیربنایی رژیم اسرائیل به دست ایران و متحدان آن در منطقه موشک باران خواهد شد".
مطران در خصوص مخالفت مسؤولان اسرائیلی با اقدام نظامی علیه ایران گفت: "اغلب مسؤولان اسرائیلی بر این واقعیت واقف هستند که اقدام نظامی علیه ایران پیامدهای بسیار وخیمی برای اسرائیل خواهد داشت".
2:05 و 2:12