بغداد به اقدمات آنكارا واكنش نشان مي دهد

احتمال ممانعت ازگشايش كسنولگري تركيه دربصره

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391
08:42
احتمال ممانعت ازگشايش كسنولگري تركيه دربصره نماينده ائتلاف دولت قانون، درباره واكنش هاي احتمالي عراق به اقدامات تركيه در قبال الهاشمي گفت: ممكن است جلوي گشايش كنسولگري تركيه در بصره گرفته شود و فعاليت 200 شركت تركيه اي فعال در العماره متوقف شود.

"عدنان السراج" روز چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم، هشدار داد كه اگر تركيه به شيوه كنوني در خصوص طارق الهاشمي معاون فراري رييس جمهور عراق ادامه دهد، تاوان سنگيني در زمينه روابط خود با عراق خواهد پرداخت. 

السراج افزود: تركيه بايد بداند كه پناه دادن به جنايتكاران، جز خسارت و هزينه اقتصادي، چيزي براي آن نخواهد داشت.

نماينده ائتلاف دولت قانون در مجلس عراق گفت: برخي از سياستمداران عراقي امثال طارق الهاشمي، از بيگانگان و حتي دشمنان، عليه ميهن خود كمك مي گيرند.

وي برنامه هاي بيگانگان براي ضربه زدن به عراق را به چند دسته مختلف تقسيم كرد كه يكي از آن ها ايجاد فتنه هاي طايفه اي از سوي عربستان، قطر و تركيه است و براي عملي كردن آن دست به دامان طارق الهاشمي شده اند و او هم اكنون در اين راستا گام بر مي دارد.

السراج هدف نهايي اين فعاليت ها را براندازي دولت نوري مالكي يا اعمال فشار بر اين دولت دانست و گفت: الهاشمي نماينده اين رويكرد به شمار مي رود.

وي بهترين راه مقابله با پرونده الهاشمي را رسيدگي قضايي به آن دانست تا بسياري از مسائل پنهان، براي مردم عراق روشن شود.

نماينده ائتلاف دولت قانون خاطر نشان كرد: عراق، موضوع الهاشمي را مساله اي قضايي مي داند، ساز و كارهايي قضايي براي رسيدگي به اين موضوع وجود دارد و ما از هفته گذشته قرار بازداشتي براي الهاشمي صادر كرده و به پليس بين الملل (اينترپل) تحويل داده ايم تا اين شخص را بازداشت كند.

وي سپس برخي ادعاها مبني بر اقدام المالكي در زمينه سناريو سازي براي الهاشمي به منظور سياسي كردن پرونده اش را تكذيب كرد و گفت: قوه قضايي عراق بالاترين نهاد در اين زمينه است و قانون بايد اجرا شود.

نماينده ائتلاف دولت قانون اظهار داشت: ادله و شهود و اطلاعاتي در اين خصوص وجود دارد و دولت عراق نيز در خصوص رسيدگي به اين پرونده جدي است و آن را از طريق قوه قضاييه پيگيري خواهد كرد.
0501 ـ 18:40

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد