هنیه:

راه خنثی سازی تصمیم ترامپ، تحقق وحدت فلسطینی، ایجاد ائتلاف های قوی و ادامه انتفاضه است

پنج‌شنبه 23 آذر 1396
15:34
راه خنثی سازی تصمیم ترامپ، تحقق وحدت فلسطینی، ایجاد ائتلاف های قوی و ادامه انتفاضه است رئیس دفتر سیاسی حماس در مراسم سی‌اُمین سالروز تأسیس این جنبش اعلام کرد حماس امتداد طبیعی پروژه مقاومت و ایستادگی در سرزمین فلسطین است.

العالم _ فلسطین اشغالی

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در مراسم جشن سی‌اُمین سال تأسیس حماس در میدان «الکتیبه» غرب شهرغزه طی سخنانی اظهارداشت: حماس امتداد طبیعی پروژه مقاومت و ایستادگی در سرزمین فلسطین است.

هنیه در ادامه گفت: مقاومت فقط برای قدس شکل گرفته و اکنون در شرایطی شبیه به زلزله سیاسی زندگی می‌کنیم که با تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه قدس به وجود آمده است. 

رئیس دفتر سیاسی حماس از تظاهرات‌ها و تمام فعالیت‌هایی که از پنجشنبه هفته گذشته در اعتراض به تصمیم ترامپ شکل گرفته، قدردانی کرد و گفت فلسطین و قدس طی این 8 روز بار دیگر به مسأله اول و قطب‌نمای امت اسلام تبدیل  و جرقه‌های انتفاضه زده شد.

هنیه ادامه داد اکنون جایگاه بین‌المللی آمریکا و رژیم صهیونیستی دچار تزلزل شده و اینها دیگر جایگاه قبلی خود در اروپا را ندارند.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین پس از تصمیم ترامپ، در خط مقدم قرار دارد تاکید کرد: هیچ انسانی و هیچ قدرتی در این جهان نمی تواند قدس را از ما سلب کند

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: به ملت فلسطین، امت عربی و اسلامی که برای قدس، هویت، شرف و کرامت امت قیام کردند، درود می فرستیم.  

هنیه افزود: آغاز خشم، انتفاضه و انقلاب را گرامی می داریم که ملت ما نوک پیکان آن برای خنثی سازی توطئه ضد فلسطینی است و این آغاز انقلاب مردم فلسطین است و هر کسی گمان کند مرم ما شرافتشان را از دست داده اند متوهم است.   

وی تاکید کرد: قدس پایتخت سیاسی، اسلامی و دینی، جهانی و فلسطینی است. 

هنیه با بیان اینکه جان، خون، اهالی، مردم و خانه های ما فدای اقصی باد تصریح کرد: ما قادر به خنثی سازی تصمیم ترامپ هستیم.

وی با اشاره به اینکه کشوری به نام اسراییل وجود ندارد که قدس پایتخت آن باشد خاطرنشان کرد: این نسل قبول نمی کند که قدس را از دست بدهد و این از دست رفتن به نامش ثبت شود.    

رئیس دفتر سیاسی حماس افزود: نسل فعلی اعلامیه بالفور را قبول نمی کند حتی اگر سرش از بدن جدا شود و ما ملت و امتی عظیم هستیم که می توانیم با خنثی سازی پیمان قرن به سیلی دشمن پاسخ دهیم.

هنیه با بیان این نکته که نمی توانیم از حقوق خود عدول نماییم و اجازه اجرای معامله بر سر قدس را بدهیم تاکید کرد: ما اسراییل را هرگز به رسمیت نمی شناسیم.

وی ادامه داد: ما با عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی، فروش قدس، عدول از حق بازگشت و به رسمیتا شناختن اسراییل ، مخالفیم.  

رئیس دفتر سیاسی حماس اظهارداشت: تحقق وحدت فلسطینی واقعی بر اساس احترام متقابل و شراکت در اداره امور وطن پاسخ به تصمیم ترامپ است.  

هنیه خواستار ائتلاف های قوی در سطح منطقه و امت و نبرد قدس شد و گفت: ما باید بر استراتژی مبارزاتی توافق کنیم که در راس آن مقاومت مسلحانه و انتفاضه باشد.  

رئیس دفتر سیاسی حماس تصریح کرد: ما از امت عربی و اسلامی می خواهیم که جمعه هر هفته را روز قدس، خشم، راهپیمایی، و انقلاب فزاینده قرار دهد.  

وی در پایان تاکید کرد: راه خنثی سازی تصمیم ترامپ، تحقق وحدت فلسطینی، ایجاد ائتلاف های قوی و ادامه انتفاضه است.

206

0% ...

آخرین اخبار

یمن ادعاهای واهی عربستان سعودی درباره هدف قرار دادن مکه را افشا کرد


رئیس جمهور کشورمان جواب دندان شکن به ترامپ داد


وزارت خارجه ادعاهای کلمبیا علیه ایران را رد کرد


برای دومین سال متوالی ... نتانیاهو چهره منفور جهان شد


سرلشکر حاتمی: سربازان، سرمایه عظیم انسانی و ارکان دفاع از حقانیت و شرافت هستند


انتقاد مکرون از بی‌ثباتی ترامپ


با وجود تحریم‌ها از پس قوی‌ترین نیروی نظامی جهان برآمدیم


رایزنی وزرای خارجه ایران و روسیه در نیویورک


متجاوزان پس از تحمل شکست‌های پیاپی؛ ایران... بیماری مشترک ترامپ و نتانیاهو


سخنگوی سپاه: در صورت حمله مجدد، شیوه دفاع ایران تغییر خواهد کرد