بازداشت سركرده و معاون گروه نژادپرست "بريتانيا نخست" در بلفاست

جمعه 24 آذر 1396
01:47
بازداشت سركرده و معاون گروه نژادپرست "پاول گلدینگ" Paul Golding، سرکرده گروه ضد اسلامی بریتانیا نخست (Britain First) و "جیدا فرانسن Jayda Fransen،معاون او، به علت سخنان نژادپرستانه در شهر بلفاست ایرلند شمالی بازداشت شدند. 

دادگاهی در بلفاست روز پنجشنبه، به سخنان اهانت آمیز خانم "جیدا فرانسن" رسیدگی می کرد که سرکرده این گروه نژادپرست برای حمایت از وی در دادگاه حاضر شد که هر دو به دستور قاضی بازداشت شدند. 
معاون گروه نژادپرست این هفته برای دومین بار به خاطر سخنان تحریک کننده و فتنه انگیزش بازداشت شده است. 
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا ویدئوهای ضد اسلامی جیدا فرانسن را در توئیتر باز نشر کرد که بازتاب فراوانی در انگلیس داشت. 
یکی از هواداران این گروه پارسال"جوکاکس" نماینده پارلمان انگلیس را در حوزه انتخابیه اش" یورکشایر" غربی هنگامیکه با مردم در حال گفتگو بود  ترور کرد. 
مقامات انگلیس نگرانند که اینگونه رفتارها موج خشونت و رفتارها نژاد پرستانه را در این کشور که رو به فزونی است بیشتر کند. 
نهادهای مدنی و پلیس انگلیس به ویژه پس از همه پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا مدام درباره افزایش نگران کننده رفتارهای نژادپرستانه و اسلام هراسانه  در این کشور هشدار می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد