سیاستمدار فرانسوی: باید آمریکا را متوقف کنیم

شنبه 25 آذر 1396
06:28
سیاستمدار فرانسوی: باید آمریکا را متوقف کنیم

نخست وزیر اسبق فرانسه با انتقاد شدید از سیاست های نامعقول دولت امریکا گفت: باید با دیپلماسی فراگیر در مقابل رییس جمهور امریکا صف آرایی کرد تا بیش از پیش منزوی شود.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از پاریس، دومینیک دو ویلپن در گفت و گوی زنده از شبکه تلویزیونی ب اف ام فرانسه در جواب سئوالی درباره تصمیم اخیر رئیس جمهور امریکا مبنی بر انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس افزود: این تصمیم بر هم زننده همه تعادل هاست.

وی گفت: امروز دنیا در مقابل سیاست های ناپایدار دولت آمریکا قرار گرفته و این سیاست ها تهدیدی‌ست برای ثبات در مناطق مختلف دنیا و شواهد روشن آن هم موضوع کره شمالی، خاورمیانه، تبادلات آزاد جهانی و خروج از پیمان جهانی محیط زیست است.

نخست وزیر دوران ژاک شیراک افزود: آیا نباید به صورت همگانی و با قاطعیت و محکم به دولت آمریکا بگوئیم توقف کن.Stop !

دو ویلپن گفت: ما نمی توانیم قبول کنیم که رییس جمهور یک قدرت بزرگ با سیاست های نامعقول خود همه چیز را به هم بریزد.

وی افزود: اتحادیه اروپا باید با اتخاذ سیاست و صدای واحد به رئیس جمهور امریکا اعلام کند که با تصمیم یکجانبه وی درباره بیت المقدس مخالف است.

نخست وزیر اسبق فرانسه گفت: بخشی از سیاست های دولت امریکا ایجاد اختلاف و شکاف بیشتر میان شیعیان و سنی هاست.

 

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ