سایپا از گران کردن ۱۴میلیونی سراتو منصرف شد

شنبه 25 آذر 1396
12:02
سایپا از گران کردن ۱۴میلیونی سراتو منصرف شد مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزایش 14 میلیون تومانی قیمت سراتو را متوقف و با اعلام بازگشت قیمت خودرو به شرایط قبل خاطرنشان کرد، موضوع افزایش قیمت در مقطع فعلی اجراء نمی‌شود.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

محسن جهرودی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد، در راستای حمایت از مصرف کنندگان و سیاست‌های دولت خدمتگزار با اعلام دستور عدم افزایش قیمت سراتو به معاونت فروش و بازاریابی سایپا و بازگشت قیمت خودرو به شرایط قبل، موضوع افزایش قیمت در مقطع فعلی اجراء نمی‌شود.

وی در خصوص علل افزایش قیمت خودرو با توجه به افزایش هزینه‌های سربار تولید افزود: با کنترل هزینه‌های مرتبط با تولید و در راستای حمایت مستمر از مصرف کنندگان هزینه‌ها را کنترل خواهیم کرد.

بنا بر اعلام شرکت خودروسازی سایپا، در حال حاضر طرح ویژه فروش و تحویل فوری خودروی سراتو آپشنال با قیمت قبلی  104.158.000 تومان در نمایندگی‌های سراسر کشور در جریان است.

به گزارش تسنیم، شرکت سایپا دو روز پیش در اطلاعیه‌ای به نمایندگی‌های فروش قیمت جدید انواع خودروی سراتو را با توجه به افزایش نرخ ارز و نهاده‌های تولید اعلام کرد که براساس آن به قیمت سراتو اتوماتیک 2000 آپشنال به‌میزان ١٣٩،٦٩٥،٨٢١ریال بابت بیمه، خدمات، مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شماره‌گذاری اضافه شده بود، با این حساب قیمت سراتو آپشنال 2000 به ١١٨ میلیون و 500 هزار تومان افزایش یافته بود.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا