آمریکا تروریست ها را برای تشکیل ارتش جدید سوریه آماده می کند

شنبه 25 آذر 1396
12:34
آمریکا تروریست ها را برای تشکیل ارتش جدید سوریه آماده می کند مرکز آشتی روسیه در سوریه از تشکیل گروه مسلح "ارتش جدید سوریه" در اردوگاه پناهندگان در استان حسكه تحت رهبری آمریکا خبر داد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش اسپوتنیک، آوارگانی که به خانه های خود بازگشتند اعلام کردند، نیروهای آمریکایی پس از اتمام دوره آموزشی این نیروها آنها را به برای مبارزه با نیروهای دولتی سوریه به جنوب این کشور اعزام می کنند.
در این گزارش آمده است که با وجود اظهارات نیروهای آمریکایی درباره تعهد به نابودی گروه روریستی "داعش" ، ائتلاف بین المللی همچنان با اعضای باقیمانده از این گروهک تروریستی در سوریه ارتباط برقرار می کند. 
براساس اطلاعات مرکز آشتی روسیه در سوریه، وضعیت اطراف اردوگاه پناهجویان واقع در استان حسکه نمونه ای از این اقدامات آمریکا است.
به گفته شاهدان عینی، ائتلاف بین المللی بیش از شش ماه است که از منطقه استفاده می کند. در حال حاضر حدود 750 نیرو در این مرکز حضور دارند که 400 نفر از آنها نیروهای داعش هستند که در ماه اکتبر با کمک آمریکا از رقه خارج شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری