بازداشت غیرانسانی 14 دختر در مصر

شنبه 16 ارديبهشت 1391
17:00
بازداشت غیرانسانی 14 دختر در مصر عضو ارشد اخوان المسلمين مصر با متهم کردن شوراي نظامي حاكم به دست داشتن در خشونت ها در ميدان العباسيه قاهره و كشته شدن مردم، بازداشت 14 دختر متحصن در اين ميدان را غير انساني دانست.

"جمال تاج الدين" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت : درگيري هاي منطقه العباسيه كه چند كشته برجاي گذاشت ، ناشي از ناتوانی شوراي نظامي در اداره امور كشور است، لذا شوراي نظامي بايد اداره امور كشور را به غيرنظاميان واگذار كند .

تاج الدين سركوب تظاهركنندگان و بازداشت خبرنگاران در منطقه العباسيه را محكوم كرد و گفت : بازداشت 14 دختر متحصن در ميدان العباسيه اقدامي غيرانساني است . 

تاج الدين شوراي نظامي را به ناآرام كردن مصر و تحريك مداوم مردم متهم كرد و گفت : شوراي نظامي بايد تا روز 30 ژوئن قدرت را به غيرنظاميان واگذار كند، زیرا در غير اين صورت متحمل تبعات آن خواهد بود . 

تاج الدين منع رفت و آمد را بي اهميت دانست و گفت : منع رفت و آمد مانع تداوم انقلاب مردم در دوران  حسني مبارك ديكتاتور مخلوع نشد، و شوراي نظامي بايد از اقداماتي كه با انجام آن مردم را عليه خود مي شوراند ، اجتناب كند .

تاج الدين تعويق انتخابات رياست جمهوري را به معناي ملتهب شدن مصر دانست و گفت : اگر شوراي نظامي انتخابات را به تأخير بيندازد ، مصر به ميدان درگيري مردم با ارتش تبديل خواهد شد .  

 

FF-05-16:12



0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو