فرمول 1 آل خلیفه را رسوا کرد

شنبه 16 ارديبهشت 1391
18:35
فرمول 1 آل خلیفه را رسوا کرد رييس کميته بين المللي حمايت از محاکمه عادلانه و حقوق بشر از ايستادگي مردم بحرين و رسوا کردن رژيم آل خليفه در جريان مسابقات فرمول يک تمجيد کرد.

"عبدالحمید دشتی" روز شنبه در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: ملت بحرین از فرصت مسابقات فرمول یک به خوبی استفاده و جرایم رژیم آل خلیفه را رسوا کرد.

وی با اشاره به ادامه نقض  حقوق بشر در بحرین گفت: مردم بحرین در مصاحبه با رسانه های خارجی که برای پوشش مسابقات بین المللی فرمول یک به این کشور آمده بودند، رژیم آل خلیفه را رسوا کردند.

دشتی ادامه داد: در پارلمان بحرین نمایندگان مردم این کشور حضور ندارند، زیرا نمایندگان اصلی مردم این کشور در اعتراض به سرکوبگری های رژیم آل خلیفه علیه مردم استعفا کردند.

دشتی تأکید کرد: سپر جزیره حتی پس از اثبات اینکه هیچگونه تهدید خارجی در بحرین وجود ندارد، از این کشور خارج نشد.

دشتی اظهار داشت: رژیم آل خلیفه در تلاش است تا کل ملت بحرین، شیعه و سنی را با مزدورانی که از خارج وارد می کند جایگزین کند، و پارلمان دست نشانده نیز اینگونه اقدامات را قانونی جلوه می دهد.

 

Swh -05-15-11



0% ...

آخرین اخبار

سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد


سقوط بالگرد در هند ۶ کشته برجا گذاشت


فرماندار دموکرات، تهدید به ممانعت از ورود گازوئیل روسیه به آمریکا کرد


دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح درباره پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت به دشمن


وال استریت: خسارت وارده به پایگاه‌های آمریکا به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد


دستورات راهبردی فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح تا دقایقی دیگر منتشر می شود


سلاح مقاومت و نقش آن در فروپاشی طرح های سلطه جویانه دشمنان


کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید


هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا: ماجراجویی جدید جغرافیای جنگ را گسترده می‌کند