علنی شدن مخالفت سران رژیم اسرائیل با نتانیاهو

يکشنبه 17 ارديبهشت 1391
07:49
علنی شدن مخالفت سران رژیم اسرائیل با نتانیاهو موج انتقادات از کابينه افراطي نتانياهو، رژيم اشغالگر را تا آستانه يک بحران سياسي جدي سوق داد. تلويزيون اسرائيل با پخش مناظره هاي آرشيوي نتانياهو و ديگر مسؤلان صهيونيست، بعد ديگري از اختلافات سياسي ميان سران اسرائيل را به تصوير کشيد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "اسحاق مردخای" وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در یک مناظره سیاسی، به نتانیاهو گفت: "تو می دانستی که نزدیکترین دوستانت به تو اعتماد ندارند؟ اظهارات شارون رئیس سابق کابینه اسرائیل را درباره خودت به یاد داری؟ شارون علنا گفته بود تو امنیت اسرائیل را در معرض تهدید قرار می دهی.شارون هیچ کدام از طرحهای تو را قبول نداشت".

وی همچنین گفت: "آیا اظهارات لیمورلیونات را در باره سیاستهایی که اتخاذ می کنی به یاد داری؟ وی گفته بود باید تو را کنار بگذارند".

تلویزیون اسرائیل همچنین اظهارات "امنون لیبکین شاحاک" رییس سابق ستاد ارتش اسرائیل را در انتقاد از عملکرد سیاسی نتانیاهو، پخش کرد.

وی گفت: "نتانیاهو برای امنیت اسرائیل یک تهدید جدی بشمار می رود. نتانیاهو باید از پست خود کناره گیری کند. راهکارهای او زمینه را برای ایجاد بحران سیاسی در اسرائیل فراهم می کند. وی خطرات برخواسته از بحران سیاسی در اسرائیل را درک می کند اما در عین حال این خطرات را وسیله ای برای تحقق  اهداف سیاسی خود قرار داده است".

 

9:08



0% ...

آخرین اخبار

کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه