حمایت رئیس‌جمهوری تونس از قانون آشتی با عناصر دوره «بن علی»

سه شنبه 28 آذر 1396
11:52
حمایت رئیس‌جمهوری تونس از قانون آشتی با عناصر دوره «بن علی» رئیس‌جمهور تونس بار دیگر از قانون آشتی اداری و عفو آنهایی که در دوره «زین العابدین بن علی» دیکتاتور سابق این کشور مرتکب تخلفاتی شده‌اند، حمایت کرد.

العالم - تونس

«الباجی قائد السبسی» رئیس‌جمهور تونس ضمن حمایت از قانون آشتی اداری تأکید کرد که «همکاری با بن علی در گذشته جرم نیست».

السبسی در مصاحبه با روزنامه «لوموند» فرانسه اظهار داشت که در گذشته و در دوره «زین‌العابدین بن علی» دو میلیون نفر با او کار می‌کردند و اکنون ما حق نداریم آنها را مواخذه کنیم.

السبسی افزود: همه مردم تونس حق مشارکت در امور کشورشان را دارند و نمی‌توان همکاری با بن علی را جرم شمرد در غیر این صورت بایستی تابعیت همه کسانی که با او همکاری کرده‌اند لغو شود که این امر غیر ممکن است و تنها دستگاه قضایی می‌تواند این کار را انجام دهد.

رئیس‌جمهور تونس در پاسخ به این سوال که تناقض بین همزمانی تصویب قانون آشتی اداری با آغاز طرح مبارزه با فساد وجود دارد؟ گفت: این قانون را بنده ارائه کرده‌ام و هدف از آن تنها کارکنان شایسته‌ای هستند که تنها مجری دستورات مستقیم بوده و اختیار مخالفت با آن را نداشته‌اند اما هیچ گونه عفوی درباره کسانیکه از اموال دولت اختلاس کرده‌اند، صادر نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد


سفر رسمی خطیب‌زاده به لبنان با هدف تقویت روابط دوجانبه 


دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است


وزیر دفاع آلمان: توافق با روسیه نشان‌دهنده به بن‌بست رسیدن ترامپ است


دیدار نخست‌وزیر عراق با ولی‌عهد عربستان با محوریت تحولات منطقه


کارخانه اینتل آمریکا در اسرائیل منفجر شد


عون و عراقچی درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند


رئیس رژیم صهیونیستی وارد جمهوری آذربایجان شد