انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد

دوشنبه 18 ارديبهشت 1391
05:44
انتخابات پارلمانی سوریه آغاز شد انتخابات پارلماني سوريه صبح امروز براي برگزيدن 250 نماينده درپي اصلاح قانون اساسي اين کشور آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، 14 میلیون شهروند سوری امروز پای صندوقهای رای رفتند تا در این انتخابات رقابتی شرکت کنند.

این اولین انتخابات پس از اصلاح قانون اساسی در سوریه به شمار می رود و در آن یازده حزب جدید برای نخستین بار شرکت دارند.

در انتخابات های پیشین سوریه تنها 10حزب در چارچوب "جبهه پیشرو ملی" و با رهبری حزب بعث به رقابت می پرداختند.

12 هزار و 152 مرکز رای گیری در استانها برای مردم در نظر گرفته شده است تا راي خود را در صندوقها بریزند.

واجدین شرایط شرکت در انتخابات 14 میلیون و 788 هزار و 644 نفر هستند که این رقم اتباع سوریه مقیم خارج از کشور و نظامیان ارتش و پلیس را شامل می شود؛ هرچند که نظامیان در دوره گذراندن خدمت نظامی خود مجاز به شرکت در انتخابات نیستند.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو