شاخص آلودگی هوای تهران رکورد زد/ ثبت شاخص 178 در روز چهارم تعطیلی

چهارشنبه 29 آذر 1396
09:46
شاخص آلودگی هوای تهران رکورد زد/ ثبت شاخص 178 در روز چهارم تعطیلی میانگین شاخص آلودگی هوا در شهر تهران ساعت ۹ صبح امروز به عدد 178 رسید در حالی که روز گذشته شاخص آلودگی هوای تهران 151 بود.

العالم _ ایران 

میانگین شاخص آلودگی هوا در شهر تهران ساعت 9 صبح امروز به عدد 178 رسید این درحالی است که با وجود تعطیلی چند روزه مدارس، اجرای طرح زوج و فرد از در منازل و ... نه تنها از شدت آلودگی هوا و غلظت آلاینده‌ها کاسته نشده بلکه شدت این آلودگی بیشتر شده است.

شاخص کیفیت هوا در روزهای گذشته از عدد 145 به 151 افزایش یافته و در ساعت 9 صبح امروز با ثبت رکورد به عدد 178 رسید.

بنابر تمهیدات اندیشیده‌ شده از سوی مسئولان اگر شاخص عددی ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون بین 50 تا 100 باشند شرایط کیفیت هوا سالم است و شرایط ناسالم برای گروههای حساس نیز به میانگین عددی 100 تا 150 تعلق می‌گیرد اما اگر اعداد از 150 تا 200 قرار گیرند به این شرایط کیفیت هوا وضعیت قرمز یا شرایط اضطرار گفته می‌شود و کیفیت هوا در این میانگین برای همه افراد ناسالم خواهد بود.

افزایش شاخصهای ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون و گزارشهای سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم آلودگی هوا در استان تهران موجب شد تا مسئولان ذی‌ربط در دو روز گذشته مصوباتی نظیر تعطیلی مدارس و ... را اعمال کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد