خطر قوع زلزله ۷ ریشتری با فعال شدن گسل ماهدشت

پنج‌شنبه 30 آذر 1396
12:06
خطر قوع زلزله ۷ ریشتری با فعال شدن گسل ماهدشت رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی می‌گوید:گسل ماهدشت احتمالا با توجه به تهاتری که با گسل‌های دیگر همچون گسل ایپک و اشتهارد دارد باعث زلزله بزرگ‌تری در تهران و البرز شود.

العالم - ایران

محمد شکرچی‌زاده با اشاره به زلزله دیشب در تهران و البرز و بیان این‌که " این زلزله نتیجه فعال شدن گسل ماهدشت در جنوب کرج بود" اظهار کرد:‌ گسل ماهدشت در کنار گسل‌های ایپک و اشتهارد با بزرگای 7 تا 8 ریشتر واقع شده و احتمال زیادی وجود دارد که آنها را فعال کند.

وی با یادآوری این‌که حداکثر شتابی که دریافت کردیم از ایستگاه مرز آباد کرج با شتاب 196 سانتیمتر بر مجذور ثانیه بوده که نزدیک دو دهم شتاب ثقل را دارد که شتاب نسبتا بزرگی است، تاکید کرد:   چنانچه گسل ایپک و اشتهارد بر اثر گسل ماهدشت فعال شده باشند، خطر جدی تهران و البرز را تهدید می‌کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی