چند میلیون نفر سال آینده یارانه دریافت می‌کنند؟

جمعه 1 دی 1396
10:12
چند میلیون نفر سال آینده یارانه دریافت می‌کنند؟ عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس میزان افرادی را که در سال آینده یارانه دریافت می‌کنند را اعلام کرد.

العالم _ ایران / اقتصادی

محمدرضا تابش عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای اتمام پروژه‌های عمرانی در بودجه سال 97 کل کشور  15 هزار میلیارد تومان و ده درصد منابع صندوق توسعه ملی (به شرط تصویب مجلس) در نظر گرفته شده است، گفت: در جلسه‌ای که اخیراً با مسئولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم آنها اعلام کردند برای  ایجاد اشتغال 980 هزار نفری در سال آینده، نیازمند 75 هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی ادامه داد: مسئولان سازمان برنامه و بودجه معتقد بودند که دولت به تنهایی  توان تامین 75 هزار میلیارد تومان را ندارد و در صورت توافق جمعی، اگر قیمت حامل‌های انرژی افزایش پیدا کرد، می توان منابع حاصله را به اشتغال اختصاص داد.

بیشتر بخوانید؛ چه کسانی سال آینده یارانه می‌گیرند؟

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید براینکه دولت در بودجه سال آینده برای مبارزه با فقر، خط مستمری 700 هزار تومانی برای خانوار 5 نفری در نظر گرفته است، ادامه داد: خانوارهای پایین‌تر از این سطح درآمدی، مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

تابش با بیان اینکه مسولان سازمان برنامه و بودجه در جلسه اخیری که داشتیم معتقد بودند باید  تعداد یارانه بگیران از 77 میلیون نفر به 42 میلیون کاهش یابد، اضافه کرد: آنها معتقد بودند باید منابع حاصله صرف مقابله با فقر مطلق و حمایت موثرتر ازخانواده‌های کم توان شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: یارانه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)، بهزیستی، زنان سرپرست خانوار، افراد ساکن دهستان های ضریب 6 و 7 و 8، بیماران خاص، گروه‌های نیازمند، بازنشستگان و عشایر و ایثارگران پرداخت خواهد شد که جمع این افراد به 42 میلیون نفر می رسد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست


قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید؛ واکنش اضطراری آمریکا برای جلوگیری از بحران سوخت


ادای احترام پزشکیان به مزار رهبر شهید انقلاب