آغاز انتقال آوارگان زندانی در لیبی به ایتالیا

شنبه 2 دی 1396
03:25
آغاز انتقال آوارگان زندانی در لیبی به ایتالیا

کمیساریای عالی آوارگان وابسته به سازمان ملل متحد روز جمعه انتقال هوایی آوارگان زندانی در لیبی به ایتالیا را آغاز کرد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه این نخستین بار است که این آژانس سازمان ملل دست به چنین اقدامی می زند.  گروه های مدافع حقوق بشر شرایط نگهداری از این آوارگان در لیبی را غیر انسانی توصیف کرده اند.

بر اساس ارزیابی های کمیساریای عالی سازمان ملل در امور آوارگان 18 هزار نفر در بازداشتگاه های تحت نظارت دولت لیبی نگهداری می شوند. پیش بینی می شود که 10 هزار نفر از آنها طی سال آینده منتقل شوند.

یک فروند هواپیمای ترابری سی 130 ارتش ایتالیا نخستین گروه از آوارگان را که شامل 110 زن و کودک بودند به فرودگاهی در جنوب رم منتقل کرد. آوارگان از کشورهایی چون اتیوپی، اریتره، سومالی و یمن هستند.

ایتالیا به دنبال فشار گروه های مدافع حقوق بشر مجبور شد آوارگان زندانی در لیبی را به ایتالیا منتقل کند تا پس از اسکان موقت به پرونده تقاضای پناهندگی آنها رسیدگی شود.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد