پوجدمون: بگذارید به خانه برگردم

شنبه 2 دی 1396
23:23
پوجدمون: بگذارید به خانه برگردم رئیس برکنار شده دولت محلی کاتالونیا از مادرید خواست اجازه دهد که او به خانه برگردد.

العالم - اروپا

کارلس پوجدمون در حال حاضر در تبعیدی خودخواسته در بلژیک به سر می‌برد و بیم آن می‌رود که در صورت بازگشت به کاتالونیا، بازداشت گردد.

پوجدمون در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: می‌خواهم هر چه سریع‌تر به کاتالونیا برگردم. مایلم همین حالا برگردم. این رویداد خبر خوبی برای اسپانیا خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی در این باره که آیا برای شرکت در نخستین جلسه پارلمان جدید این کشور که ۲۳ ژانویه برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت، پاسخ داد: در صورتی که اجازه پیدا نکنم که به عنوان رئیس سوگند یاد کنم، اتفاق غیرعادی بزرگی برای نظام دموکراتیک اسپانیا خواهد بود.

وی افزود: من رئیس دولت منطقه‌ای هستم و اگر دولت اسپانیا به نتایج انتخابات احترام بگذارد، رئیس باقی خواهم ماند.

پوجدمون که خواستار مذاکره با دولت مادرید برای حل اختلافات شده، خاطرنشان کرد، آمادگی دارد هر پیشنهادی را از سوی ماریانو راخوی، نخست‌وزیر اسپانیا بشنود.

وی افزود: در صورتی که دولت اسپانیا برای کاتالونیا پیشنهادی دارد، ما باید آن را بشنویم.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت