پوجدمون: بگذارید به خانه برگردم

شنبه 2 دی 1396
23:23
پوجدمون: بگذارید به خانه برگردم رئیس برکنار شده دولت محلی کاتالونیا از مادرید خواست اجازه دهد که او به خانه برگردد.

العالم - اروپا

کارلس پوجدمون در حال حاضر در تبعیدی خودخواسته در بلژیک به سر می‌برد و بیم آن می‌رود که در صورت بازگشت به کاتالونیا، بازداشت گردد.

پوجدمون در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رویترز تصریح کرد: می‌خواهم هر چه سریع‌تر به کاتالونیا برگردم. مایلم همین حالا برگردم. این رویداد خبر خوبی برای اسپانیا خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی در این باره که آیا برای شرکت در نخستین جلسه پارلمان جدید این کشور که ۲۳ ژانویه برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت، پاسخ داد: در صورتی که اجازه پیدا نکنم که به عنوان رئیس سوگند یاد کنم، اتفاق غیرعادی بزرگی برای نظام دموکراتیک اسپانیا خواهد بود.

وی افزود: من رئیس دولت منطقه‌ای هستم و اگر دولت اسپانیا به نتایج انتخابات احترام بگذارد، رئیس باقی خواهم ماند.

پوجدمون که خواستار مذاکره با دولت مادرید برای حل اختلافات شده، خاطرنشان کرد، آمادگی دارد هر پیشنهادی را از سوی ماریانو راخوی، نخست‌وزیر اسپانیا بشنود.

وی افزود: در صورتی که دولت اسپانیا برای کاتالونیا پیشنهادی دارد، ما باید آن را بشنویم.

0% ...

آخرین اخبار

کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه