افزایش تنش در روابط بین تونس و امارات؛

هواپیماهای اماراتی از فرود آمدن در فرودگاههای تونس منع می شوند

يکشنبه 3 دی 1396
23:37
مقامات مسئول تونسی اعلام کردند از فرود آمدن هواپیماهای اماراتی در فرودگاه های تونس جلوگیری می کنند.

اتحادیه کل اصناف تونس اقدام دولت امارات را در جلوگیری از سوار شدن زنان تونسی به هواپیماهای خطوط هوایی این کشور محکوم کرد. این اتحادیه سکوت مقامات مسئول تونسی را در قبال تخلفات خطوط هوایی امارات محکوم کرد. 

یک منبع آگاه در دفتر نخست وزیر تونس اعلام کرد: نخست وزیر تونس خواستار اجرای تدابیر لازم برای جلوگیری از فرود آمدن هواپیماهای خطوط هوایی امارات در فرودگاه های تونس شد.

وزارت حمل و نقل تونس نیز در بیانیه ای اعلام کرد هواپیماهای اماراتی از فرود آمدن در فرودگاههای تونس منع می شوند.

گفتنی است شرکت هواپیمایی امارات پیش از این تصمیم گرفت که از مسافرت زنان تونسی با هواپیماهای اماراتی به دبی به استثنای دارندگان گذرنامه‌های دیپلماتیک و آنهایی که اقامت در امارات دارند، ممانعت به عمل آورد بدون آنکه دلیل آن را اعلام کند که البته پس از اعتراض تونس از این تصمیم خود صرف‌نظر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ایران به رغم تحریم سالانه ۶ میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر می کند


تحلیل روز؛ درآمد تسلیحاتی در جیب غرب؛ جنگ و بی‌ثباتی سهم جهان عرب


حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی به سه منطقه در یمن


سردار محبی: جنگ آمریکا علیه ایران بر سر هویت و تمدن است


هشدار آژانس بین‌المللی انرژی: آزادسازی ذخایر نفتی راهبردی، راه‌حل پایدار نیست


تکذیب یک شایعه؛ روسیه ماندن دیپلمات‌ها و متخصصان نیروگاه بوشهر را تایید کرد


قالیباف: زبان فارسی ستون استوار همبستگی ملی است


ادامه نقض آتش بس غزه با شهادت یک فلسطینی


ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است