روایت رئیس دفترحماس در غزه از تماس سردار سلیمانی

روایت رئیس دفترحماس در غزه از تماس سردار سلیمانی
دوشنبه 4 دی 1396 - 18:44

«یحیی السنوار» رئیس دفتر حماس در غزه گفت که سردار سلیمانی در تماس تلفنی با وی بر حمایت از حماس در دفاع از قدس تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«یحیی السنوار» رئیس دفتر حماس در غزه که مدتی پیش سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با وی تماس تلفنی حاصل کرده بود، در یک فایل ویدئویی از جزئیات این تماس گفت.

به گزارش شبکه المیادین، به گفته السنوار، سردار سلیمانی به او گفته است که تمامی امکانات در نبرد دفاع از قدس در اختیار حماس است و سپاه پاسداران و نیروی قدس در کنار مردم فلسطین حضور دارد.

سردار سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیستم آذر ماه طی تماس تلفنی با فرماندهی گردان‌های شهید عزالدین قسام و فرماندهی سرایا (گردان های جهاد اسلامی) در غزه، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای پشتیبانی همه جانبه از نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین را اعلام کرد. 

فارس

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای