گابریل: آزادی چندین زندانی آلمانی در ترکیه نشانه خوبی است

سه شنبه 5 دی 1396
11:24
گابریل: آزادی چندین زندانی آلمانی در ترکیه نشانه خوبی است وزیر خارجه آلمان ضمن تاکید بر لزوم ارتقای وضعیت در کشورهایی مانند ترکیه و اوکراین در عین حال گفت که توافق برگزیت می‌تواند نمونه‌ای برای ارتباط با این کشورها باشد.

العالم - آلمان

«زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان اعلام کرد که توافق در زمینه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا می‌تواند نمونه‌ای برای کشورهایی مانند ترکیه و اوکراین باشد که عضو اتحادیه اروپا نیستند.

وی در این مورد به «فونکه مدین گروپه» گفت: «شرایط در ترکیه باید پیش از اینکه روابط نزدیک‌تر شود، باید ارتقا یابد. اگر ما توانستیم که به توافقی هوشمندانه با بریتانیا دست یابیم که روابط این کشور با اتحادیه اروپا پس از برگزیت را تشریح می‌کند در این صورت می توانیم از آن به عنوان نمونه‌ای برای دیگر کشورها استفاده کنیم.»

این سیاستمدار سوسیال‌دموکرات ضمن ابراز نگرانی درباره وضعیت «دنیس یوسل» خبرنگار ترک‌تبار روزنامه آلمانی ولت که در استانبول زندانی است، همچنین گفت: «این نشانه خوبی است که چندین زندانی آلمانی در ترکیه، آزاد شده‌اند.»

0% ...

آخرین اخبار

رتبه‌های درخشان ورزشکاران کشورمان از اراده آنان حکایت دارد


تداوم محاصره «الخلیل» برای چهارمین روز، ۲۶۵۰ فلسطینی از خانه خود آواره شدند


بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه امنیت و ثبات منطقه‌ای


تاکید بر کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه


تجلیل پاستور از غرورآفرینان آستانه؛ پیام تبریک رئیس‌جمهور برای قهرمانی کشتی‌گیران


لیبرمن خواستار محاکمه نتانیاهو شد؛ اتهام تلاش برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران با اهداف انتخاباتی


امنیت انرژی و نظم چندجانبه، محورهای سفر رئیس‌جمهور به روسیه


تقویم هسته‌ای جهان در اینچئون؛ کره جنوبی میزبان نشست بزرگ انرژی اتمی شد


هشدار دوباره یمن به سهامداران آرامکو


حمایت ایران از هرگونه توافق جهت تقویت وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی