جبران باسیل:

موضع سست عربی سبب تصمیمات اخیر علیه قدس شد/ ایستادگی سوریه و لبنان منجر به سقوط طرح تجزیه کشورها شد

چهارشنبه 6 دی 1396
11:39
 موضع سست عربی سبب تصمیمات اخیر علیه قدس شد/  ایستادگی سوریه و لبنان منجر به سقوط طرح تجزیه کشورها شد وزیر خارجه لبنان از موضع سست و ضعیف کشورهای عربی در خصوص مسأله قدس انتقاد کرد و آن را علت اصلی تصمیم‌های اخیر آمریکا علیه قدس دانست.

العالم _ لبنان

«جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان اعلام کرد قدس، مسأله‌ای به حق است و موضع کشورهای عربی در قبال آن «سست و ضعیف» است.

باسیل گفت: شراکت با «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان پس از بحران اخیر با عربستان قوی‌تر شده و رفتار ما در قبال این بحران «طبیعی» بود؛ زمانی که الحریری در عربستان بود وضعیت پر از شبهه بود اما زمانی که بازگشت این شبهه برطرف شد.

وزیر خارجه لبنان موضع کشورهای عربی در خصوص فلسطین و قدس را سست و ضعیف و در راستای ضاضع کردن حقوق ملت اگر سکوت این کشورها نبود «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم به انتقال سفارتش به قدس را نمی‌گرفت.

جبران باسیل گفت سفر به وی سوریه در زمان مناسب خود انجام خواهد شود و او گامی برنمی‌دارد که منجر به تنش در وحدت داخلی شود؛ وی تأکید کرد ایستادگی سوریه و لبنان منجر به سقوط طرح تجزیه (کشورها) شد.

ترامپ در 15 آذرماه قدس را پایتخت فلسطین اشغالی اعلام کرد و گفت این کشور سفارتش را از تل‌آویو به قدس منتقل خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز