رایزنی های وزیرخارجه عراق در بروکسل

شنبه 23 ارديبهشت 1391
13:53
رایزنی های وزیرخارجه عراق در بروکسل العالم،بروكسل – بررسي موضوع مذاكرات آتي ايران و كشورهاي 1+5 در بغداد، بيشترين بخش گفت و گوهاي وزير خارجه عراق در بروكسل را به خود اختصاص داد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار شبکه العالم از بروکسل، مذاكرات بغداد از نظر بين المللي و منطقه اي براي عراق به عنوان ميزبان این اجلاس از اهميت فراواني برخوردار است، و جهانيان به پيشرفت هاي احتمالي در اين مذاكرات با توجه به نقش مهم ايران در منطقه چشم دوخته اند.

"هوشيار زيباري" وزير خارجه عراق در نشست مطبوعاتي مشترك با كاترين اشتون مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، گفت: اين مذاكرات بر منطقه و جهان تأثير مثبتي خواهد گذاشت، و عراق به عنوان ميزبان و نه يكي از طرف هاي مذاكره مطرح است.

زيباري تأكيد كرد: ضروري است در اين پرونده پيشرفت حقيقي و ملموسي ميان طرف هاي مذاكرات به دست آيد.

كاترين اشتون نيز در اين كنفرانس مطبوعاتي اظهار اميدواري كرد كه مذاكرات آينده با ايران در بغداد سرآغازي براي موفقيت در زمينه حل نهايي مسائل باشد.

 

05/12-13-54




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود