در راستای خنثی سازی توطئه جدید صورت گرفت؛

مخالفت بحرینها با اتحاد با عربستان

يکشنبه 24 ارديبهشت 1391
04:21
مخالفت بحرینها با اتحاد با عربستان گروهها و جناح هاي مخالف در بحرين در راستاي خنثي سازي توطئه جديد رژيم هاي آل خليفه و آل سعود تاکيد کردند که هرگونه اتحاد بين بحرين و عربستان را نمي پذيرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، گروهها و جناح های مخالف در بحرین به رژیم آل خلیفه درباره هرگونه تشدید اقداماتش علیه جنبش مردمی مسالمت آمیز این کشور هشدار دادند.

آنها همچنین بر خطرناک بودن هرگونه ادغام شدن بحرین با عربستان تحت هر عنوانی تاکید کردند و ضرورت برآورده شدن خواسته های مردم و اهداف انقلاب را خواستار شدند.

بحرین از بیش از یکسال پیش شاهد تظاهرات مردمی و انقلاب علیه رژیم آل خلیفه است و نیروهای امنیتی بحرین با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی به سرکوب مردم پرداخته اند که تاکنون در جریان این سرکوبگری صدها نفر شهید یا زخمی شده اند.

رژیم های آل سعود و آل خلیفه در توطئه جدیدی از اتحاد بین بحرین و عربستان سخن گفته اند که اقدامی برای بردن بحرین زیر قیمومیت کامل سعودیها به منظور مقابله با انقلاب مردم این کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود