تلاش رژیم‌صهیونیستی برای جلب حمایت کشورها با وعده‌های مالی

جمعه 8 دی 1396
09:22
تلاش رژیم‌صهیونیستی برای جلب حمایت کشورها با وعده‌های مالی رژیم صهیونیستی برای جلب حمایت کشورهای جهان سوم از تصمیم آمریکا درباره قدس، کمک‌های مالی به آنها ارائه می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای جلب حمایت کشورهای جهان سومی و در حال توسعه، یک صندوق مالی ایجاد کرد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» این صندوق برای ارائه کمک 50 میلیون دلاری به 50 کشور جهان سومی و در حال توسعه در ازای حمایت از اسرائیل در مجامع بین‌المللی تاسیس شده است.

همچنین گفته می‌شود رژیم صهیونیستی برای ترغیب یک کشور جزیره‌ای کوچک در اقیانوس آرام برای دادن رای مخالف به قطعنامه ضد تصمیم آمریکا درباره قدس در مجمع عمومی، مبلغ 72هزار دلار به آنها پرداخت کرده است.

به نوشته وبگاه «یدیعوت احرونوت» وزارت خارجه اسرائیل این مبلغ را تحت پوشش خرید تاسیسات تصفیه فاضلاب به جزیره «نائورو» پرداخت کرده تا به قطعنامه مجمع عمومی درباره قدس رای منفی بدهد.

این جزیره به مساحت 21 کیلومتر مربع و جمعیت حدود 11هزار نفر در فاصله 4هزار کیلومتری شمال شرق استرالیا در اقیانوس آرام واقع شده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعات پایانی روز چهارشنبه (15 آذر) ضمن به رسمیت شناختن قدس به پایتختی اسرائیل، دستور انتقال سفارتخانه آمریکا از تل‌آویو به قدس را امضا کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل پنجشنبه گذشته، بر سر قطعنامه‌ای که خواستار لغو تصمیم آمریکا در اعلام قدس به پایتختی رژیم‌صهیونیستی می‌شد، رای‌گیری کرد که با 128 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 35 رأی ممتنع تصویب شد. 

پیشتر در روز دوشنبه 18 دسامبر شورای امنیت سازمان ملل درباره همین قطعنامه رای‌گیری کرده بود که 14 کشور از 15 عضو این نهاد، رای مثبت دادند ولی آمریکا آن را وتو کرد.

طبق قطعنامه 478 شورای امنیت هیچ کشوری اجازه ندارد نمایندگی دیپلماتیک (سفارتخانه و کنسولگری) در شهر قدس تاسیس کرده یا تصمیمی درباره وضعیت آن بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان