آیا ترکیه و روسیه قرارداد اس ۴۰۰ امضا کردند؟

جمعه 8 دی 1396
15:23
آیا ترکیه و روسیه قرارداد اس ۴۰۰ امضا کردند؟ یک شبکه تلویزیونی ترکیه از امضای قرارداد مربوط به فروش سامانه‌های دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه به ترکیه خبر داده است.

به نقل از رویترز، شبکه سی ان ان ترک و سایر رسانه های خبری ترکیه امروز جمعه اعلام کردند که ترکیه و روسیه قرارداد نهایی مربوط به عرضه سامانه های دفاع موشکی اس 400 را امضا کرده اند.

ارزش این قرارداد 2.5 میلیارد دلار برآورد شده است. قرارداد اس 400 نگرانی های زیادی را در بین کشورهای غربی ایجاد کرده است. ترکیه عضو ناتو است و این سازمان نظامی اعلام کرده است که سامانه های اس 400 قابلیت انطباق با ساختار نظامی ناتو را ندارد.

سرگئی چمیزوف رئیس شرکت روس تک روسیه پیش از این اعلام کرد که مسکو بیش از نیمی از هزینه خرید سامانه‌های دفاع ضدهوایی اس 400 را به طرف ترکیه‌ای وام خواهد داد.

به گفته چمیزوف، ارسال نخستین محموله از این نوع سامانه موشکی به ترکیه در ماه مارس سال 2020 آغاز خواهد شد.

اس 400 روسی پیشرفته ترین سامانه ضد هوایی و موشکی بلندبرد است و می تواند 3 نوع موشک را حمل کند که قابلیت نابود کردن اهداف مختلف از جمله موشک های بالستیک و کروز را دارد. این سامانه قابلیت رهگیری و هدف قراردادن 300 هدف را به طور همزمان دارد و برد این سامانه بیش از 27 کیلومتر اعلام شده است.

تسنیم 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز