بازداشت 75 فرد مظنون به همکاری با داعش در شهرهای آنکارا و استانبول

جمعه 8 دی 1396
17:15
بازداشت 75 فرد مظنون به همکاری با داعش در شهرهای آنکارا و استانبول نیروهای امنیتی ترکیه  امروز جمعه 75 نفر را که مظنون به ارتباط با گروه تروریستی و تکفیری داعش هستند ، در شهرهای آنکارا – پایتخت – و استانبول بازداشت کردند.

العالم - ترکیه

خبرگزاری دولتی آناتولی گزارش داد : 46 فرد مظنون در استانبول و 29 فرد مظنون دیگر هم در آنکارا بازداشت شدند. 43 نفر از بازداشت شدگان در استانبول و اکثر بازداشت شدگان در آنکارا اتباع خارجی هستند.

خبرگزاری آناتولی تابعیت بازداشت شدگان را اعلام نکرد.  

خبرگزاری آناتولی افزود : عملیات برای یافتن 17 نفر دیگر در آنکارا همچنان ادامه دارد. برخی از بازداشت شدگان خود را برای اجرای حملات تروریستی در جشن سال نو میلادی آماده می کردند.

آمار وزارت کشور ترکیه حاکی از بازداشت 106 فرد مظنونِ به همکاری با داعش در هفته گذشته است .

استاندار استانبول دیروز پنجشنبه اعلام کرد که 40 هزار نیروی امنیتی شب 31 دسامبر در شهر استانبول - مرکز - مستقر خواهند شد و گردهمائی مردمی را در چند منطقه این شهر خصوصاً میدان "تقسیم" و منطقه " بشیکتاش" ممنوع کرد. 

یک فرد مسلح روز اول ژانویه 2017 با حمله به کلوب شبانۀ رینا در شهر استانبول 39 نفر را به ضرب گلوله کشت و 69 نفر را زخمی کرد.

214

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی