شلیک موشک بالستیک یمنی به وزارت دفاع عربستان

شنبه 9 دی 1396
06:09
شلیک موشک بالستیک یمنی به وزارت دفاع عربستان

یگان موشکی یمن یک موشک بالستیک را به سوی وزارت دفاع عربستان در ریاض شلیک کرده است.

العالم - عربستان

خبرنگار العالم در یمن اعلام کرد: محمد علی الحوثی رئیس شورای عالی انقلاب یمن خبر پرتاب موشک بالستیک را تأکید کرد اما به هدف این موشک اشاره ای نکرد. وی در پیامی توئیتری پرتاب این موشک را به یگان موشکی یمن تبریک گفت و آن را یک پیروزی دانست که به پیروزی ها در جبهه خوخه و سایر جبهه ها افزوده شده است. در تحولی دیگر نیروی ضدهوایی یمن توانست یک فروند هواپیمای جاسوسی متجاوزان سعودی را در منطقه جمارک در نزدیکی گذرگاه مرزی با عربستان سرنگون کند.

خبرنگار العالم در مأرب در خصوص شلیک موشک بالستیک نیروهای یمنی به سوی وزارت دفاع عربستان گفت: تا کنون از سوی وزارت دفاع یمن بیانیه ای رسمی در خصوص  این حمله موشکی صادر نشده است، اما خبرهایی از پرتاب موشک بالستیک یمنی به سوی یک هدف نظامی راهبردی در پایتخت عربستان منتشر شده است. برخی از منابع نظامی در گفتگو با ما گفتند که به احتمال زیاد این هدف، وزارت دفاع عربستان در ریاض بوده است. ما همچنان منتظر صدور بیانیه از سوی یگان موشکی یمن هستیم که جزئیات حمله و نوع مشک بالستیک را روشن سازد. برخی از تحلیل ها بیانگر آن است که ممکن است این حمله موشکی، آزمایش یک سیستم موشکی جدید باشد که یگان موشکی یمن را به قدرت بازدارنگی نظامی مجهز می کند.

به گفته خبرنگار العالم، همچنین باید به این موضوع نیز اشاره کنم که یگان موشکی یمن، جمعه شب چندین موشک کاتیوشا را به سوی پادگان مزدوران سعودی در  شهر مأرب شلیک کردند  که بر اثر آن، چندین انفجار در این پادگان رخ داد و تعدادی از مزدوران کشته  یا زخمی شدند.

وی در مورد واکنش عربستان به پرتاب موشک بالستیک به سوی وزارت دفاع سعودی و یا شنیده شدن صدای انفجار و دیده شدن دود در ریاض از سوی شاهدان عینی گفت: تا کنون عربستان واکنشی رسمی به پرتاب موشک نشان نداده است، اما برخی از کاربران سعودی در صفحه توئیتر خود اخباری را از وقوع انفجارها در برخی مناطق ریاض منتشر کرده اند، همچنین برخی از کاربران سعودی و یمنی حاضر در مناطق مرزی عربستان و یمن نیز از مشاهده آثار موشک پرتاب شده در هوا خبر داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست