"خیانت بزرگ" بارزانی و علاوی به عراق

دوشنبه 25 ارديبهشت 1391
07:47
نماينده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق، توافق هاي محرمانه رييس منطقه کردستان عراق و رييس فهرست العراقيه درباره پرونده معاون فراري رييس جمهوري عراق را "خيانت بزرگ" توصيف کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "محمد سعدون الصهیود" گفت: توافق های محرمانه بارزانی و علاوی درباره پرونده طارق الهاشمی، و موضوع کرکوک و مناطق مورد منازعه خیانتی بزرگ است.

الصهیود گفت: بارزانی و علاوی با این توافقهای محرمانه و ایجاد بحران و ناامنی، تلاش می کنند به ثبات سیاسی عراق ضربه بزنند.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه پرونده ها و مسائل بسیاری در چارچوب برتری جویی ها علیه قانون و دستگاه قضایی عراق و تشکیک در تصمیم های این دستگاه وجود دارد.

طارق الهاشمی چند ماه پیش هنگام صدور حکم بازداشتش از سوی دستگاه قضایی عراق به اتهام دست داشتن در اقدامات تروریستی، به کردستان عراق گریخت و مسئولان این منطقه نیز با وجود درخواست دستگاه قضایی، از تحویل وی به دادگاه خوددار کردند.

طارق الهاشمی اخیرا با کمک مستقیم امیر قطر از کردستان عراق خارج شد و پس از سفر به قطر، و عربستان و دیدار با مسئولان این دو کشور به ترکیه رفت.

با وجود صدور حکمی از سوی اینترپل برای بازداشت طارق الهاشمی، ترکیه رسما با تحویل وی مخالفت کرده است.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور