به مناسبت آغاز سال نوی میلادی؛

شیخ الازهر مصر خواستار توجه جهانی به فلسطینیان ومسلمانان میانمار شد

دوشنبه 11 دی 1396
12:48
شیخ الازهر مصر خواستار توجه جهانی به فلسطینیان ومسلمانان میانمار شد احمد الطیب شیخ الازهر مصر در پیامی به مناسبت آغاز سال نو میلادی با ابراز امیدواری نسبت به این که سال جدید برای همه بشریت همراه با برکت و صلح باشد، خواستار اقدامات بین المللی برای کمک به فلسطینیان ومسلمان میانمار شد.

العالم ـ مصر

روزنامه ' رای الیوم' چاپ لندن روز دوشنبه نوشت: شیخ الازهر از جامعه بین المللی وقدرت های تاثیرگذار آن خواست تا به طور فعال برای ایجاد یک جهان خالی از گرسنگی ، فقر و حاشیه نشینی تلاش کنند. 
وی افزود: گرسنگی در آفریقا، سرکوب وظلم و ستم در میانمار، اشغال فلسطین ، تلاش برای سلب حقوق مردم فلسطین و غارت مقدسات آنان مسایل مهمی هستند که باید در راس توجهات جهانی در سال جدید قرار گیرد. 
الطیب بر لزوم فعالیت برای انتشار فرهنگ تسامح، همزیستی مشترک در همه جهان و از بین بردن همه اشکال نژاد پرستی، افراط گرایی و تروریسم تاکید کرد. 
شیخ الازهر مصر چند روز پیش نیز بر اهمیت تدریس قضیه فلسطین در تمامی مراحل آموزشی تاکید کرد و گفت که تدریس قضیه فلسطین در مراکز آموزشی باعث می شود تا دانشجویان عرب مسلمان یا مسیحی کاملا از این موضوع مطلع شده و با دانستن اطلاعات در این زمینه به ادعاهای دروغین صهیونیست ها پی ببرند. 
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در 6 دسامبر گذشته (15 آذر ) شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و اعلام کرد زمینه انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به شهر قدس را فراهم می کند. 
این تصمیم آمریکا با مخالفت های مردمی و رسمی عربی و اسلامی گسترده مواجه شد. 
از 25 آگوست گذشته (3 شهریور) ارتش میانمار و شبه نظامیان تندروی بودایی بر علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در منطقه اراکان در غرب این کشور جنایات وحشتناکی مرتکب شدند. 
جنایات مداوم علیه مسلمانان روهینگیا در سال های گذشته موجب شد نزدیک به 826 هزار نفر به بنگلادش پناهنده شوند. 
بر اساس گزارش های پزشکان بدون مرز ، دستکم 9 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در منطقه اراکان در غرب میانمار در مدت یک ماه از 25 اگوست (2 شهریور) تا 24 سپتامبر (2 مهر) به قتل رسیده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود