آموزش نسل کشی مسلمانان به ارتش آمریکا

سه شنبه 26 ارديبهشت 1391
12:16
آموزش نسل کشی مسلمانان به ارتش آمریکا شيخ الازهر مصر آموزش نسل کشي مسلمانان به نظاميان ارتش آمريکا را محکوم کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، الازهر مصر در بیانیه ای با اشاره به خبرهای منتشر شده در رسانه های غربی مبنی بر آموزش نسل کشی مسلمانان به نیروهای ارتش آمریکا، تأکید کرد: این خبرها کشور مدعی تمدن و مدنیت را رسوا کرد.

"دکتر احمد الطیب" شیخ الازهر در این بیانیه تأکید کرد: در روزنامه ها خبری را خواندم که احساسات مسلمانان و بلکه همه انسانها را می آزارد، و همه مدعیان تمدن و مدنیت غرب را رسوا می کند .. کسانی که خود را کامل می دانند و از دیگران می خواهند که از این تمدن الگو بگیرند.

الطیب ادامه داد: اینها کسانی هستند که خواستار نسل کشی کامل امت اسلامی هستند، امتی که با نسل کشی هر انسان یا حیوان مخالف است.

در این بیانیه خطاب به ملتهای غربی آمده است: ما مسلمانان و اعراب به هیچ وجه از شما تنفر نداریم، بلکه از همکاری با شما برای تحقق ارزشهای انسانی، صلح جهانی و برابری استقبال می کنیم، همانطور که قرآن و پیامبر اسلام به ما امر می کنند.  

الطیب خاطرنشان کرد: طی نیم قرن گذشته از دشمنی برخی سران شما با تمدن ما آگاه شدیم، و فهمیدیم که آنها چگونه نقش این تمدن را در ساخت تمدن انسانی نادیده می گیرند.

وزارت دفاع آمریکا اخیرا فاش کرد که ژنرال "مارتین دمپسی" رییس ستاد مشترک دستور داده است در خصوص مواد آموزشی و تعلیمات نظامی افسران ارتش در خصوص مطرح کردن این فکر که آمریکا با اسلام در جنگ است، تحقیق و بازنگری شود.

"جان کربی" سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت، این وزارتخانه شکایتی را از یکی از کسانی که در این دوره های آموزشی در دانشکده ستاد ایالت ویرجینیا است دریافت کرده .. و این دوره ها از سال 2004 به صورت منظم در حال برگزاری است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت