حمله انتحاری در کویته پاکستان 6 نیروی امنیتی را زخمی کرد

سه شنبه 12 دی 1396
22:05
حمله انتحاری در کویته پاکستان 6 نیروی امنیتی را زخمی کرد حمله انتحاری در منطقه'بلیکی' کویته پاکستان در شامگاه سه شنبه، باعث زخمی شدن 12نیروی سپاه مرزی این کشور شد.

العالم - آسیا

در یک حمله انتحاری در منطقه 'بلیلی' در نزدیکی یک پست بازرسی امنیتی ایالت بلوچستان و شهر کویته 12 نیروی سپاه مرزی زخمی و 2 تروریست نیز کشته شدند.

بنابراین گزارش، تروریست ها به پست امنیتی در این منطقه در نزدیکی مرز پاکستان و افغانستان حمله کردند.

نیروهای امدادی مجروحان این حادثه را به بیمارستان منتقل کرده و نیروهای امنیتی نیز با حضور در محل حادثه مشغول بررسی ابعاد آن هستند.

پیش از این نیز انفجارهایی در شهر کویته به وقوع پیوسته بود به عنوان مثال، وقوع یک انفجار در نزدیکی کلیسای کاتولیک در خیابان 'زرغون' نزدیک میدان 'امداد' شهر کویته پاکستان در بیست و ششم آذرماه سال جاری دست کم 8 کشته و 20 زخمی بر جای گذاشت.

در انفجار یک بمب کنار جاده ای در هجدهم آذرماه جاری در کویته مرکز استان بلوچستان نیز، دست کم هفت نفر، از جمله یک مقام ارشد پلیس زخمی شدند.

همچنین، حمله انتحاری در جاده 'صریاب' کویته پاکستان در چهارم آذرماه دست کم چهار کشته و 10 زخمی برجای گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود