حماس: آمریکا می خواهد باجگیری کند

چهارشنبه 13 دی 1396
14:32
حماس: آمریکا می خواهد باجگیری کند رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد که کمک های واشنگتن به تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف می شود.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش حماس تهدیدات ترامپ را مبنی بر قطع کمک های مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین تا زمان بازگشت این تشکیلات به پای میز مذاکره را نوعی باجگیری سیاسی دانست.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز پس از تهدیدات ترامپ مبنی بر قطع کمک های فلسطینیان، بر "فروشی نبودن قدس " تاکید کرد.

رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد که کمک های واشنگتن به تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف می شود.

دونالد ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: فقط پاکستان نیست که میلیاردها دلار پول را در ازای هیچ‌ چیز از ما دریافت می‌کند، بلکه کشورها و افراد زیاد دیگری هستند. به عنوان نمونه، ما هر سال صدها میلیون دلار به فلسطینی ها پرداخت می‌کنیم اما آنها قدردان نیستند.

رئیس جمهوری آمریکا با بهانه قرادادن عدم دستیابی به سازش بین فلسطین و رژیم صهیونیستی نوشت: ما قدس را، که سخت‌ترین بخش مذاکرات بود، از روی میز برداشتیم اما اسرائیل برای آن بهای بیشتری پرداخت کرد. اما فلسطینیان دیگر نمی‌خواهند مذاکرات صلح را ادامه دهند.

ترامپ در پایان تهدید کرد: پس چرا ما باید هر یک از این پرداخت‌ های گزاف آتی را به آنها انجام دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند