سید حسن نصرالله در مصاحبه با المیادین؛

اعتراضات در ایران هیچ ارتباطی به مسائل سیاسی ندارد

چهارشنبه 13 دی 1396
22:31
اعتراضات در ایران هیچ ارتباطی به مسائل سیاسی ندارد دبیر کل حزب الله لبنان گفت رهبری در ایران با آرامش با بحران رفتار کرد و صف معترضان از آشوبگران جدا شد.

العالم - لبنان

سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در گفتگو با این شبکه گفت اوضاعی که در ایران وجود دارد به خوبی جمع شد و اعتراضات در این کشور به مانند تحولات سال 2009 نبوده است.

وی افزود: مشکل کنونی در داخل نظام نیست چرا که همه جریان ها در داخل این نظام با یکدیگر متحد هستند و این مشکل به دلیل ورشکستگی برخی از موسسات مالی بوده و این اعتراضات هیچ ارتباطی با مسائل سیاسی نداشته است.

دبیر کل حزب الله لبنان گفت: برخی از نیروهای سیاسی وارد صحنه بحران در ایران شدند و از تظاهرات ها بهره برداری کردند و به آن جهت سیاسی دادند. وی افزود: رهبری در ایران با آرامش با بحران رفتار کرد و صف معترضان از آشوبگران جدا شد.

0% ...

آخرین اخبار

«یا بازار احمق است یا آمریکا دروغ می‌گوید!»؛ واکنش قالیباف به ادعای واشنگتن


انیمیشن لگویی از دومین غنیمت زیردریایی هوشمند آمریکایی در تنگه هرمز


بصیرت و شجاعت در آینه مقاومت؛ تجلیل وزارت خارجه از مقام ماندگار شهید نصرالله


گره‌گشایی از ترانزیت در مرز ارمنستان؛ رفع موانع سوخت و گمرک در دستور کار است


پایان دیکته‌های کاخ سفید؛ غریب‌آبادی: دولت‌های مستقل مرعوب خزانه‌داری آمریکا نمی‌شوند


گزارش العالم از جشن هزارمین پیوند مغز استخوان در ایران برای درمان سرطان خون+ فیلم


روایت نیویورک در پاستور؛ پزشکیان بر «وحدت ملی» و «ایستادگی» تأکید کرد


نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی