سرکرده تحت پیگرد داعش در استان دیالی کشته شد

پنج‌شنبه 14 دی 1396
21:53
سرکرده تحت پیگرد داعش در استان دیالی کشته شد کمیته امنیتی شورای استان دیالی عراق از کشته شدن سرکرده تحت پیگرد گروه تروریستی داعش در دیاله خبر داد.

العالم ـ عراق  

به گزارش روسیاالیوم، نیروهای امنیتی عراق موفق شدند سرکرده گروه تروریستی داعش در دیاله را در رشته کوه های حمرین از پا در آورند.

صادق‌الحسینی رئیس کمیته امنیتی شورای استان دیالی گفت: نیروهای مبارزه با تروریسم عراق با انجام عملیاتی منحصر به فرد و غافلگیر کننده موفق شدند "ابوعاید"، سرکرده گروه تروریستی داعش در دیالی را در رشته کوه‌های حمرین واقع در شمال شرق این استان از پا در آوردند.

به گزارش تسنیم، از سوی دیگر فرماندهی عملیات مشترک عراق امروز (پنجشنبه) از آغاز عملیات بازرسی و بازداشت عناصر تحت پیگرد در مناطق جنوب و جنوب غرب استان کرکوک خبر داد.

این در حالی است که نیروهای داوطلب مردمی عراق امروز پنجشنبه حمله گسترده داعش به گذرگاه تل‌صفوک در مرز با سوریه را دفع کردند.

 نیروهای داوطلب مردمی عراق طی این عملیات 18 عامل انتحاری را به هلاکت رسانده و دو خودروی بمب‌گذاری‌شده آن‌ها را منفجر کردند.

«حیدر العبادی» نخست‌وزیر و فرمانده نیروهای کل مسلح عراق نوزدهم آذرماه جاری، رسماً آزادی کامل خاک این کشور از دست داعش و تحقق پیروزی بزرگ را اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ