سازمان حقوق بشر مصری حمله به العالم را محکوم کرد

پنج‌شنبه 28 ارديبهشت 1391
11:15
سازمان حقوق بشر مصری حمله به العالم را محکوم کرد العالم - سازمان عربي مطالعات حقوق بشر مصر ، حمله نيروهاي امنيتي اين كشور به دفتر شبكه العالم را محكوم كرد و آن را تلاش براي نقض آزادي دانست.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه العالم به نقل از پايگاه اطلاع رساني  " البديل " اين سازمان در بيانيه اي نقض حقوق بشر و ادامه سياستهاي شوراي نظامي و سرويسهاي امنيتي مصر را عليه  آزديها و حقوقي كه از دستاوردهاي انقلاب مصر است ، محكوم كرد.
در اين بيانيه تاكيد شد حمله به دفتر شبكه خبري العالم در قاهره در ادامه نقض آزادي مطبوعات و تشديد محدوديت براي فعاليت رسانه ها در مصر شكل  گرفته و نشان دهنده نقض حقوق بشر در مرحله انتقالي است .
در اين بيانيه افزود، اعضاي شوراي نظامي مصر آزادي مطبوعات را نمي پسندند و اين افراد از حسني مبارك كه جرات ارتكاب همه اين اقدام ها را درآن واحد نداشت، بدتر هستند .
سازمان عربي مطالعات حقوق بشر مصر ادعاهاي مسوولان امنيتي اين كشور مبني بر اينكه اين شبكه و ديگر شبكه هاي ماهواره اي فاقد مجوز بوده اند را رد  كرد.
اين سازمان افزود  : پارلمان و اكثريت نمايندگان منتخب مصر مسوول عدم اصلاح قوانين مربوط به رسانه ها  و تضمين نشدن آزادي مطبوعات پس از انقلاب هستند.
در اين بيانيه تاكيد شد اگر در جريان كار رسانه اي خلافي صورت گيرد ، اتحاديه خبرنگاران مسوول نظارت و بازخواست است و نه نيروهاي امنيتي كه طبق خواست مسوولان عمل مي كنند .
سازمان عربي مطالعات حقوق بشر از پارلمان و اتحاديه خبرنگاران مصر خواست به مسووليت خود در قبال آزادي مطبوعات و بيان عمل كند و ضمن تعديل قوانين مربوط به رسانه ، از موضع ضعف در قبال اينگونه حملات وارد نشود.

0% ...

آخرین اخبار

چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!