وزارت نفت: نفتکش حادثه دیده متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران است

يکشنبه 17 دی 1396
10:50
وزارت نفت: نفتکش حادثه دیده متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران است وزارت نفت تایید کرد که نفتکش حادثه دیده 274 متری در آب های چین متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران است که در ٦٠ مایلی کره جنوبی دچار آتش سوزی شده است.

العالم ـ ایران

کسرا نوری مدیر روابط عمومی وزارت نفت امروز اعلام کرد: این کشتی متعلق به ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران و محموله آن نیز میعانات متعلق به شرکت ملی نفت ایران بوده است و البته این کشتی و محموله آن هر دو تحت پوشش یک شرکت بیمه معتبر خارجی قرار داشته اند.
به گفته نوری، این نفتکش محموله خود را برای شرکت هانوا توتال کره جنوبی بارگیری کرده و در اجاره این شرکت کره ای بود.
بنابر گزارش های رسیده، این نفتکش با یک کشتی باربری دیگر ساعت حدود 8 شب شنبه در 160 مایلی آب های ساحل شرقی چین با یکدیگر برخورد کردند. هم اکنون هرگونه ارتباط با نفتکش قطع شده است.

برخورد دو کشتی در سواحل شرقی چین به مفقود شدن ۳۲خدمه که ۳۰ نفر آن‌ها ایرانی و دو نفر بنگلادشی هستند، منجرشده است.
طبق اعلام وزارت ترابری چین، همه 32 خدمه ناپدید شده از کشتی نفتکش هستند و 21 خدمه کشتی باربری که همه چینی هستند، نجات داده شده اند. 

مقامات دریایی چین، هشت کشتی برای جست وجو و نجات ناپدید شدگان به محل حادثه اعزام کردند. 

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم